Haagse Popweek 2021: Workshop Recording Tijmen van Wageningen @ The Womb

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Binckhorstlaan 271

271 Binckhorstlaan

2516 BB Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De opname mogelijkheden op een unieke plek als deze zijn oneindig wanneer je creatief weet om te gaan met de beperkingen van een DIY-studio.

Over dit evenement

Tijmen van Wageningen (producer van o.a. EUT, The Deaf, DI-RECT, Dandana en Torii) geeft in de studio The Womb een workshop Recording. In deze workshop worden alle aspecten van opnemen behandeld, vanaf de voorbereiding van de opnames t/m het mixen. Het zal zowel over analoge gear (instrumenten, amps, mics, mengtafels, afluistering, pre-amps, outboard, effects) als over het gebruik van computers gaan. Maar ook het 'menselijke' aspect van opnemen wordt besproken, denk daarbij aan communicatie, planning en management. Daarnaast ga je aan de slag met je eigen opnamen.

Het maximaal aantal deelnemers voor deze workshop is slechts 15, dus wacht niet te lang met je ticket.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Binckhorstlaan 271

271 Binckhorstlaan

2516 BB Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Popradar Den Haag

Organisator van Haagse Popweek 2021: Workshop Recording Tijmen van Wageningen @ The Womb

Popradar Den Haag is een Haagse organisatie die zorgt voor een levendige en diverse popscene binnen Den Haag. We beheren het grootste repetitieruimtecentrum van Den Haag en creëeren nieuwe lokale, nationale en internationale kansen voor Haagse acts en muzikanten.
Op de locatie in Loosduinen beschikken we over 20 repetitieruimtes, een professionele geluidsstudio, verschillende les- en presentatieruimtes, het Radarcafé met wekelijks programma en de grote Radarzaal die je kunt huren voor optredens, feesten en meetings. Daarnaast worden er muzieklessen en bandcoaching gegeven door onder andere Ready To Play en Drumschool Stefan van de Brug.
Haagse acts kunnen bij Music Support aankloppen voor advies en (financiële) ondersteuning binnen hun route naar verdere ontwikkeling. We verbinden muzikanten, coaches, boekers, producers, publiek, beleidsmakers, initiatiefnemers en poporganisaties met elkaar.
Jaarlijks organiseren we de Haagse Popweek, een lokaal popfestival in de stad. Tijdens de Herfstvakantie vragen we een week lang aandacht voor Haags opkomend poptalent. De Haagse Popweek fungeert als een etalage van wat er momenteel speelt op het gebied van genres als pop, rock, indie, singer-songwriter, urban/hiphop en elektronica en is ook een week waarin talentontwikkeling centraal staat.
We beheren het alternatieve muziekplatform Submarine, dat altijd op zoek is naar nieuwe alternatieve muziekstromingen. SuBmarine is een laboratorium voor spannende, grensverleggende en nieuwe undergroundprojecten en begeeft zich op onbekende muzikale terreinen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen