"Haal meer rendement uit je creativiteit" door inspirator Ad Bastiaanse.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Theater De Hofnar

De Hofnar 10

5554 DA Valkenswaard

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Inspirator Ad Bastiaanse laat zien dat het loslaten van vaste denkkaders verrassende ideeën en nieuwe perspectieven oplevert....

Over dit evenement

Op 22 oktober aanstaande organiseert BVC Valkenswaard in de Hofnar (19.30 uur; zaal open 19.00 uur; koffie en thee staan klaar) een bijeenkomst voor iedereen die bereid is te veranderen en te groeien.

Acteur - Spreker-Workshopbegeleider en Inspirator Ad Bastiaanse laat zien dat het loslaten van vaste denkkaders verrassende ideeën en nieuwe perspectieven oplevert. Hij stelt zich ten doel de bezoekers van deze avond te inspireren om meer rendement uit hun creativiteit te halen en om meer innovatiegericht te denken. Hij doet dat tijdens zijn lezing die een interactief, symbolisch en humoristisch karakter heeft.

De presentatie wordt ondersteund met filmfragmenten, muziek en magische illusies. Je kijk op de werkelijkheid zal er na deze avond zeker wat anders uitzien. Kortom: een avond die je niet mag missen !

We ontmoeten je graag.

PS: Na de lezing is er voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Ook ontvangen wij graag reacties op lezing en avond.

Datum en tijd

Locatie

Theater De Hofnar

De Hofnar 10

5554 DA Valkenswaard

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen