€ 235,95

Haal meer uit een beursbezoek.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Nieuwe Kolk

Weijerstraat 1

9401 ET Assen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ga je alleen voor de gezelligheid naar een beurs lees dan niet verder.

Via deze workshop ben je namelijk meteen in staat om effectiever deel te nemen aan een (vak)beurs of een (vak)beurs te bezoeken. Je haalt meer uit je beursbezoek dan leuke gesprekken. Je leert contact te maken met onbekende/mogelijke relaties. Je leert om er snel achter te komen wie de persoon is, wat hij/zij doet en kan snel tot afspraken komen.

Hoe behaal je meer resultaat uit deelname of bezoek aan een (zaken)beurs?

Bij een beursbezoek maak ik altijd eerst een rondje om de sfeer te proeven en een indruk te krijgen van de beurs en de bedrijven die er staan.

Steeds weer valt mij op hoe weinig ik aangesproken wordt door de standhouders, zelfs als ik met belangstelling kijk naar de stand en het product dat men aanbiedt. Stand-bemanning die zit te lezen, te werken of te telefoneren, je niet aankijken of zelfs zich omdraaien. Wil men geen gesprek aangaan, wil men geen nieuwe relaties?

Waarom sta je op een (zaken)beurs? Oude bekenden ontmoeten? Nieuwe prospects, contacten opdoen? Waarom bezoek je een beurs? Relaties opzoeken, ideeën opdoen? Contacten leggen? Zakelijk netwerken?

Deze interactieve workshop is meer dan theorie we gaan aan de slag met praktische oefeningen die je direct in de praktijk kan brengen.

Via deze workshop ben je in staat om effectiever deel te nemen aan een (vak)beurs of een (vak)beurs te bezoeken. Je haalt meer uit je beursbezoek dan leuke gesprekken. Je leert contact te maken met onbekende/mogelijke relaties. Je leert om er snel achter te komen wie de persoon is, wat hij/zij doet en kan snel tot afspraken komen.

De workshop wordt begeleid door Jacques Bais die onder anderen bij NCR, HEBO Beton, Azimuth, Bluemedia met succes inhouse trainingen heeft verzorgd.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Nieuwe Kolk

Weijerstraat 1

9401 ET Assen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen