Gratis

HAARLEMSE FOODIES GEZOCHT!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Locatie wordt nog bekend gemaakt

Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben jij een Haarlemmer met een passie voor lekker eten, drinken én fotografie?! Dan zijn we op zoek naar jou!

Met @WaarHaarlemEet ontdekken we de Haarlemse eetcultuur. Onze ervaringen delen we met onze stadgenoten op Instagram en in de WHE nieuwsbrief. Ook organiseren we regelmatig foodsafari's, diners en andere toffe evenementen. We zijn opzoek naar foodies om ons team te versterken. Dus woon je in Haarlem, kan je een beetje fotograferen en heb je een passie voor lekker eten en drinken? @waarhaarlemeet zou dan zomaar eens jouw nieuwe hobby kunnen zijn.

Dus heb je altijd al van eten je hobby willen maken? Kom dan op 14 april van 10 - 13 uur bij ons langs voor een kennismaking en fotografieworkshop. Dan kijken we daarna wie het sterrenteam van @waarhaarlemeet gaan vormen.

Datum, tijd en adres
Zaterdag 14 april, van 10.00 - 13.00 uur
Locatie: laten we z.s.m. weten

Aangezien wij verwachten dat veel Haarlemmers een liefde hebben voor de stad en horeca en we beperkte plekken hebben voor het event, moet je je even aanmelden. Wij sturen je een bevestiging van je aanmelding. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. :-) Wij zien ernaar uit je te ontmoeten!

x Roxanne
Teamcaptain Waar Haarlem Eet

Waar Haarlem Eet is onderdeel van Waar Nederland Eet: de grootste eetclub van Nederland. We delen onze favoriete horecazaken dagelijks met meer dan 27.000 eetliefhebbers op Instagram en organiseren regelmatig culinaire evenementen. Meer weten van onze club? Op www.waarnederlandeet.nl vind je alle info!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Locatie wordt nog bekend gemaakt

Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen