Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Switch

16 Engels Plein

3000 Leuven

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Benieuwd wat een hacker kan doen zonder degelijke netwerkbeveiliging? En hoe je je ertegen kan beschermen?

Over dit evenement

Benieuwd wat een hacker kan doen zonder degelijke netwerkbeveiliging? Neem deel aan onze workshop waarin we live laten zien hoe de Security Fabric van Fortinet ervoor zorgt dat we de hackers telkens een stapje voor zijn. We nemen je mee tijdens een interactieve sessie waarin je als deelnemer een kmo-netwerk hackt en samen met experts het netwerk terug beveiligt met Fortinet-technologie.

Het doel van het Hacking Lab is je laten zien hoe hackers vandaag met basisvaardigheden eenvoudig een bedrijf kan misleiden en zo onrechtmatige toegang kan krijgen tot interne data. We demonstreren een aanval in realtime zodat je mee het denkproces van een hacker kan volgen.

Het Hacking Lab is gericht op zowel technische als niet-technische profielen. We halen de technische details aan, maar ook het algemeen belang van het goed nadenken over een volledige beveiligingsoplossing voor jouw bedrijf.

Omdat het een interactieve sessie is waarin we in groepjes aan de slag gaan is het belangrijk dat je met minstens 2 personen inschrijft.

* Jouw gegevens worden gedeeld met onze partners Exclusive Networks en Fortinet in het kader van deze Hacking Lab.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Switch

16 Engels Plein

3000 Leuven

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen