€ 9,95 – € 17,63

Hallo Allemaal Meezingconcert 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Villa Thalia

Kruiskade 31

3012EE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zin in een gezellig feestje op zondagmiddag? Samen met al je vrienden en de hele familie? Op zondagmiddag 29 april opent Villa Thalia de deuren voor het ‘Hallo Allemaal, Meezingconcert 2018’. Het leukste familie-meezingconcert met de bekendste hits live. Een onvergetelijke belevenis voor iedereen die jong is of zich jong voelt.

Brul uit volle borst mee met een stomende hitmachine, gooi je handen in de lucht met Kabouter Plop, waggel in de rondte als een Lady GaGa of spring mee met Pippi Langkous. We presenteren je de bekendste TV tunes aller tijden, zorgen voor tropische hoogtepunten uit Afrika met K3, kleuren de hele zaal paars met de hits van Pink, geven de trap aan Dikkertje Dap en voor wie goed oplet, bestaat de kans dat je tussendoor met Maya de Bij het jeugdsentiment letterlijk en figuurlijk voorbij ziet vliegen. En als dit allemaal nog niet genoeg is, trappen we nog eens flink op het gaspedaal met een mix van hits variërend van Pharrell Williams, Bruno Mars, Justin Timberlake en van Ariane Grande tot Beyoncé.

Dus, als je wel eens stiekem droomt van een ‘onbewoond eiland’ of een keer wilt shinen op de dansvloer als een ware ‘Dancing Queen’, wees dan verzekert van een ticket voor het tofste uitje in de meivakantie! We garanderen een onvergetelijk meezingfeest voor iedereen die het leuk vindt om te zingen (of denkt te kunnen zingen). Kom en sing-a-long, want lekker fout was nog nooit zó leuk... ‘wat fijn dat je er bent’!

Adres:
Villa Thalia
Kruiskade 31
3012 EE ROTTERDAM

Algemene informatie:
Hallo Allemaal, Meezingconcert 2018 beleef je tussen 13:30 en 17:00 uur en is toegankelijk voor alle leeftijden! Voor kinderen jonger dan 4 jaar is geen betaald ticket nodig, wel verzoeken wij je om via het gratis ticket aan te geven hoeveel kinderen jonger dan 4 jaar je meeneemt (max. 3 per betaald ticket).

Bereikbaarheid:
Villa Thalia is gelegen naast parkeergarage Interparking op de Kruiskade. Reis je met het openbaar vervoer? Uitstappen bij metrohalte Stadhuis of tramhaltes Stadhuis of Weena. Villa Thalia ligt op 5 minuten loopafstand van Rotterdam Centraal station.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Villa Thalia

Kruiskade 31

3012EE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen