Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Halloweenfair West-Friesland 2017 - Bovenkarspel

Stichting Entertainment en Cultuur West-Friesland

Zaterdag 14 oktober 2017 van 13:00 tot 21:00 (CEST)

Halloweenfair West-Friesland 2017 - Bovenkarspel

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Entree kids 14 okt. 2017 Gratis  

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Halloweenfair West-Friesland 2017 - Bovenkarspel

Evenementgegevens

 

Voor de derde maal Griezel festival in West-Friesland

Op 14 en 15 oktober gaat alweer de derde editie van Halloweenfair West-Friesland Festival van start op Camping de Gouwe Stek in Bovenkarspel. Een tweedaags buitenevenement in het thema Halloween, waar de kinderen vele uurtjes zoet kunnen zijn.

Het is een non commercieel evenement, opgezet door Stichting Entertainment & Cultuur West-Friesland *StecWF uit Enkhuizen en haar vrijwilligers.

Het festivalterrein is gelegen op een afgezet gebied van Camping de Gouwe Stek/Blote Voetenpad in Bovenkarspel. Het terrein en wordt voor 2 dagen omgetoverd tot een Halloween wereld. Een beetje eng, maar met een knipoog.

Dit, met een super gezellige braderie met kindgerelateerde producten maar ook leuke producten voor de ouders.

De kinderen kunnen vele handgemaakte spellen spelen als “Botjes vangen”, “oogbal gooien”, “Mep de Minion”, pompoen boogschieten en “Poco Loco”. Verder is er een spannend spookdoolhof, Pompoen boogschieten, Marshmallows maken, schminken, pompoenen snijden en kan men zich laten verrassen door de verrassende voorspellingen van de Waarzegheks.

Met live entertainment van de getalenteerde oud Enkhuizer Eddie Wester, de Bottle up and Go! band, Theater Academie Enkhuizen, goochelaar Jorido, Kinderkoor Sunshine, Elise van der Deure en Hans, Jessica Sengers, Donna Roos, Claude en Sathi Kiambe en vele anderen.

Zaterdagavond wordt het terrein sfeervol verlicht, met een avondbraderie, een fantastische Poi Show van Randy Keppel en een daverend Halloween muziekspecial van de welbekende band uit de regio “What About Bob?”.

Ook kan men coole prijzen winnen met bijvoorbeeld de eerste Miss & Mr. Halloween verkiezing” van West-Friesland of “Raad het woordspel”.

Verder is er genoeg lekkers te eten en te drinken in de kantine en anders uiteraard gewoon bij een van de eetstands buiten of bij de Heksenboet.

Meer info en programma: halloweenfair-westfriesland.nl

You Tube: https://youtu.be/nYrE-DiUCkE en https://youtu.be/plhjXtO2-GU


 

Heb je vragen over Halloweenfair West-Friesland 2017 - Bovenkarspel? Neem contact op met Stichting Entertainment en Cultuur West-Friesland

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Bovenkarspel
De Gouw 11
1611 BS Bovenkarspel
Nederland

Zaterdag 14 oktober 2017 van 13:00 tot 21:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen
Halloweenfair West-Friesland 2017 - Bovenkarspel
Evenementen in Bovenkarspel Festival Community

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.