€ 65

Meerdere data

Hamlet inclusief picknick in de privétuin van Kasteel Twickel

Venster Acties en details

€ 65

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Twickel

1A Twickelerlaan

7495 VG Ambt Delden

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Hamlet in de privétuin van Kasteel Twickel…. met picknick vooraf!

Over dit evenement

Theatergroep King’s Men speelt Shakespeare zoals hij zijn stukken bedoelde: toegankelijk, vol humor, met virtuoze dubbelrollen op een schitterende locatie.

Op energieke en hartveroverende wijze brengen de acteurs Shakespeares verhaal van de jonge prins Hamlet tot leven. Zij gebruiken een mix van Duits, Nederlands, a little English en ’n luk Twents. Schwierig? Bi’j gek. No fear Shakespeare! De talen smelten ineen tot een heldere vertelling die je misschien niet helemaal verstaat, maar altijd begrijpt!

Deze eigenzinnig bewerking onder de krachtige regie van Silvia Andringa is een modern coming-of-age-verhaal geworden, hartverscheurend, intens en vol verrassende momenten.

Vóór de voorstelling krijgt u een goed verzorgde picknick. In de tuinen van Twickel kunt u zelf een plekje uitzoeken om die te nuttigen. Extra consumpties zijn te koop aan de bar.

Hamlet speelt zich af in de privétuin van kasteel Twickel met ruimte voor maximaal 125 bezoekers per voorstelling. Het publiek zit overdekt en de voorstelling speelt zich voor en rondom hen af. De voorstelling duurt circa 2 uur inclusief pauze.

De kaarten kosten 65,- per persoon en zijn inclusief picknick.

Rotary doneert de opbrengst aan Stichting EKIKO | Elk kind een koffer. Deze stichting bekommert zich om kinderen die in de knel zitten. Elk kind dat niet meer thuis kan blijven, krijgt een koffer met eigen spullen. In een pleeggezin heeft het zo altijd iets van zichzelf. De stichting, opgericht in Delden, is actief in heel Overijssel.

Mocht de voorstelling wegens overheidsbeleid inzake corona moeten worden afgelast, dan ontvangt u de kosten van het ticket retour. We proberen dat zo snel mogelijk te doen, maar de administratieve afhandeling kan enkele weken duren.


		Afbeelding van Hamlet inclusief picknick in de privétuin van Kasteel Twickel

		Afbeelding van Hamlet inclusief picknick in de privétuin van Kasteel Twickel
Delen met vrienden

Locatie

Twickel

1A Twickelerlaan

7495 VG Ambt Delden

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Organisator Rotaryclub Delden -Borne

Organisator van Hamlet inclusief picknick in de privétuin van Kasteel Twickel

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen