€ 11,20

HANNE DE VRIES ZOMERTOUR IN WAARDE

Venster Acties en details

€ 11,20

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zeeuws genieten

21 Weelweg

4414 RS Waarde

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
LOVE REVOLUTION PRESENTEERT EEN ZEEUWSE ZOMERSE TUINTOUR MET HANNE DE VRIES EN ELINE EDENS BIJ ZEEUWS GENIETEN IN WAARDE

Over dit evenement

Stel je eens voor: Een warme zomermiddag, een mooie groep mensen en eindelijk weer samen zingen en van een concert genieten! en dat alles onder genot van een hapje, een drankje en het zonnetje in een sfeervolle setting. En dat midden in de polder van Waarde bij Zeeuws genieten. Hoe tof is dat!

Samen met zangeres Eline Edens en pianinst William van Barneveld tourt Hanne de vries de komende periode door het land. Voor een mooie avond in de buitenlucht. Vol muziek, aanbidding, gesprekken en inspiratie. Zorg dat je er bij bent! Het wordt een mooie avond in de buitenlucht.

Hiermee willen we een plek creëren waarin iedereen zich veilig voelt. En in deze setting willen we de verbinding zoeken met elkaar en met God door middel van mooie muziek, een inspirerende boodschap en ontmoeting!

Hanne en Eline leiden deze avond vol mooie, bekende en nieuwe nummers. Zij nemen toetsenist William van Barneveld mee die begeleidt op de piano terwijl Hanne gitaar speelt. Verder zullen zij een inspirerende boodschap delen.

Het concert vindt plaats op Zondag 19 September om 15:00 uur in de tuin van ‘Zeeuws Genieten’. Inloop is vanaf 14:30 uur. Het verzoek om op tijd te komen!

EEN EIGEN STOEL MEEBRENGEN IS VERPLICHT!! DIT IN VERBAND MET DE GELDENDE CORONAMAATREGELEN.

Voor vragen kun je mailen of bellen/appen naar:

Mail: monique475@hotmail.com

Tel: 0651660302


		Afbeelding van HANNE DE VRIES ZOMERTOUR IN WAARDE
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zeeuws genieten

21 Weelweg

4414 RS Waarde

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Organisator Monique Hendrikse

Organisator van HANNE DE VRIES ZOMERTOUR IN WAARDE

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen