Uitverkocht

Hannes Storm uit de Hemel en Aarde Vallei

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Wijncafé Lefebvre

2 Neude

3512 AD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Goed nieuws voor alle liefhebbers van Zuid Afrikaanse wijnen!

Wijncafé Lefebvre organiseert in samenwerking met Wijnkooperij de Lange een bijzonder evenement op vrijdag 19 oktober. Deze avond komt de Zuid Afrikaanse wijnmaker Hannes Storm naar Utrecht!

Hannes is twaalf jaar wijnmaker geweest bij het beroemde wijnhuis Hamilton-Russel en is sinds 2008 begonnen met het aanplanten van eigen wijngaarden in een bijzonder stukje Zuid Afrika, de Hemel en Aarde vallei. Hij bezit nu vier verschillende wijngaarden waar hij uitsluitend Pinot Noir en Chardonnay op verbouwd. Van deze druiven maakt Hannes fantastische wijnen welke, blind geserveerd, doen denken aan top Bourgogne wijnen.

De avond begint omstreeks 20.00 uur met een goed glas mousserende wijn om daarna gezamenlijk naar Hannes' verhaal te luisteren en zijn wijnen te proeven. Natuurlijk serveren we hier een kleine versnapering bij. Voor deze avond hebben we twintig plekken beschikbaar in onze wijnkelder.

NB: Zodra we weten hoe laat Hannes precies komt maken we de exacte tijd voor dit mooie evenement bekend! Houd de Facebook pagina van Wijncafé Lefebvre daarom goed in de gaten!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Wijncafé Lefebvre

2 Neude

3512 AD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen