Hans en Grietje in het giga groene bos	-   4+ /familievoorstelling

Venster Acties

Hans en Grietje in het giga groene bos - 4+ /familievoorstelling

Poppentheater van het beroemde sprookjesduo! Een spannende voorstelling voor de hele familie over een actueel onderwerp!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Ontmoetingscentrum De Eng Voorthuizen 2 Rochetstraat 3781 CZ Voorthuizen Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Het bekende sprookjesduo Hans en Grietje is op vakantie met de caravan; ze staan in een mooi giga groen bos. Grietje is dol op de natuur en is zoveel mogelijk buiten om te genieten. Maar Hans is zijn nare avontuur met de gemene heks nog niet vergeten en blijft liever op zijn iPad spelen binnen in de caravan.

Dan ontmoet Grietje de Mierenkoningin. Deze koningin vraagt dringend hulp, omdat het giga groene bos dreigt te verdrogen. Er is watertekort! Als er niet snel een oplossing komt, zal het giga groene bos verdorren en al het leven daar verdwijnen!

Gelukkig is Hans héél handig met zijn iPad en googelt hij naar een oplossing. Samen gaan ze op pad, op zoek naar een rivier die gesplitst moet worden. Maar hoe doen ze dat? Hans ontmoet een bever en samen bouwen ze een dam. Dat helpt een beetje, maar er staat zó weinig water in de rivier dat dit niet voldoende helpt. Maar dán…. Is daar de heks! Hoe kan dat nou? Die hadden ze toch in de oven geduwd?! Hoe zal dit aflopen?

Een spannend sprookje voor de hele familie vanaf 4 jaar!