Hans Kaldenbach scholentour

Hans Kaldenbach scholentour

Venster Acties en details

Gratis

Locatie

Cultuurhuis Heerlen

Sittarderweg 145

6412 CD Heerlen

Netherlands

Kaart bekijken

Hans Kaldenbach op scholentour

Over dit evenement

Voor de meeste collega's is Hans Kaldenbach al een bekende naam, de lezingen hebben een bijna theaterachtig karakter, waarbij veel herkenning te zien is, maar waar je ook nog steeds versteld staat van hoe simpel een betere aanpak van onze jongeren kan zijn. In het kader van de risico inventarisatie en evaluatie (RI& E) maken we het nu mogelijk dat alle medewerkers van SVO|PL kunnen aansluiten. We hebben 3 verschillende dagen op 3 verschillende locaties Hans Kaldenbach met zijn acteur geboekt. Je kunt zijn boeken kopen of winnen én we durven inmiddels te beloven dat je met een rugzak vol kennis naar buiten gaat na deze lezing.Op zijn website staat:

Mijn motto is:   U kunt de wind niet veranderen. Maar hoe de zeilen staan... bepaalt u zelf.

Hans Kaldenbach is zijn hele leven verbonden geweest aan de Hogeschool Utrecht en werkt nu vanuit ACTA-Kaldenbach in Zeist.

Hij geeft, ook online, trainingen en lezingen over:

●  Korte lontjes, machogedrag, straatcultuur 

●  Omgaan met ouders  

●  Omgaan met collega’s

●  Hangjongeren en 

●  Cultuurverschillen.

Hij komt altijd met een acteur . Zijn werk wordt omschreven als ’gedegen, zeer praktisch, interactief en enthousiasmerend’

We hebben een verdeling gemaakt zodat je kan aansluiten met je eigen collega's, maar komt die dag niet goed uit in je agenda dan ben je vrij om aan te sluiten bij een andere school. We zijn immers allemaal SVO|PL collega's.

Scholen voor Praktijkonderwijs, Herle College en TcPL op donderdag 11-11-2021

Charlemagne/Eijkhagen college, Brandenberg college en Holz op maandag 07-02-2022

Bernardinuscollege, Sintermeerten College en Nieuwe Thermen op woensdag 11-05-2022

Alle bijeenkomsten zullen plaatsvinden in het Cultuurhuis, parkeren kan zowel voor als achter het cultuurhuis en is gratis.