€ 12,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Wijkcentrum De Daele

Stevinlaan 9

7002 HC Doetinchem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In het kader van "september borstGEZONDHEIDSmaand" wil ik graag dé Groene Zuster aan jullie voorstellen. De Groene Zuster is een medisch gecertificeerd thermograaf en weet alles over de (on)gezondheid van borsten en kan daar gepassioneerd over vertellen.

Als leeftstijl- en voedingscoach is het mijn doel zoveel mogelijk vrouwen te vertellen welke invloed hormonen , voeding, beweging en leefstijl hebben op je gezondheid. Daar sluit het verhaal van de Groene Zuster naadloos op aan. Daar het aantal vrouwen met de diagnose borstkanker nog steeds stijgt, ondanks alles wat er op dat gebied al gedaan en over gezegd wordt, is het tijd voor (nog meer) verandering en tijd voor (nog meer) preventie.

In deze workshop "Happy breasts" krijg je veel tips! Van een overzicht van borstklachten tot het detoxen, droogborstelen, het doen van zelfonderzoeken, het dragen van een BH en nog veel meer.

Je kunt parkeren voor de deur, het is rolstoel toegankelijk en natuurlijk wordt er gezorgd voor iets te drinken en ga je niet weg zonder goodiebag.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Wijkcentrum De Daele

Stevinlaan 9

7002 HC Doetinchem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen