Gratis

HapSnap - Videomarketinglunch

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Beeldvoerders

15c Basicweg

3821 BR Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
HapSnap? Je komt voor een hapje en als je weer weggaat snap je weer iets meer van je vakgebied. Ontmoeting en inspiratie aan de lunchtafel.

Over dit evenement

Kom je ook altijd tijd tekort? Houd je van creatieve inspiratie en een goed gesprek? Laat je tijdens HapSnap inspireren hoe videomarketing succesvol ingezet kan worden.

HapSnap: je komt voor een hapje en als je weer weggaat snap je weer meer van je vakgebied. En laten we eerlijk zijn: lunchen moet je toch. Wij maken graag op een ontspannen, laagdrempelige manier kennis met jou. Schuif aan tijdens HapSnap, maak kennis met het team van Beeldvoerders en geniet van inspirerende voorbeelden van mooie videomarketing. Lekker laagdrempeling, en het aantal plaatsen is beperkt zodat wel elkaar echt kunnen spreken.

Beeldvoerders organiseert in 2020 diverse inspiratielunches. Elke lunch is er plek voor maximaal 8 personen en elke lunch staat er één specifiek thema centraal. Wij regelen de lunch en iedere deelnemer neemt iets mee wat hem inspireert: alle ingrediënten voor goede marketinginspiratie.

Datum en tijd

Locatie

Beeldvoerders

15c Basicweg

3821 BR Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen