Gratis

Hardcore Hardware - verhalen van het front

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Een gesprek over hardware ontwikkeling.

Over dit evenement

"Hardware is Hard” - een gevleugelde uitspraak onder developers. Het ontwikkelen van een product heeft nogal wat voeten in de aarde. Wij zeggen altijd dat de endgame van IoT een miljoen markten van een miljoen omzet per markt gaat zijn. Oftewel: allemaal heel specifieke oplossingen die op die specifieke plek in die specifieke context geconfigureerd zijn. En dus hebben we een miljoen verschillende apparaten nodig - hardware developers, eat your heart out!

We hebben bij de IoT Academy naast Connectiviteits- en softwareleveranciers ook partners die hardware produceren. Drie oprichters van drie verschillende bedrijven schuiven tijdens de komende meetup aan voor een gesprek over hardware ontwikkelen. Ze gaan tips & tricks delen, gênante miskleunen bekennen en vooral gewoon een openhartig gesprek voeren als developers onderling.

De meetup zal uiteraard online zijn. Na aanmelding via eventbrite zul je op woensdag 28 okt de details voor deelname ontvangen. Uiteraard is er tijdens de meetup ook ruimte voor vragen. Mocht je van tevoren al suggesties hebben voor onderwerpen die we tijdens de meetup echt moeten bespreken, dan horen we die graag!

Details:

Hardcore Hardware

Do 29 okt, 17.00-18.00

online

Deelnemers aan rondetafel gesprek: Jasper Neuteboom (inventeers), Pedro de Smit (clickey) en Niels Stamhuis (Dent)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen