€ 19,95 – € 32,65

Haring on the Docks 2021

Venster Acties en details

Vanaf € 19,95

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Alphen aan den Rijn

Eikenlaan

2404BR Alphen aan den Rijn

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement
Alphense Haring party haring on the docks 2020

Over dit evenement

Hét Alphense haringfestijn breidt uit met een dag. Na de succesvolle eerste editie in 2019 duurt Haring on the Docks dit jaar niet één maar twee dagen. Op de vertrouwde locatie op De Werf (aan de Rijnhaven, tussen de industrieweg en de Eikenlaan) opent het evenement op 19 juni 2020 met de eerste haring en een keur aan artiesten. Op zaterdag 20 juni is het vlaggetjesdag. Dan is er vertier voor het hele gezin.

Natuurlijk staat op beide dagen de Hollandse Nieuwe centraal, maar bezoekers kunnen ook genieten van ander eten, van allerlei versnaperingen en van muziek. Onder andere Alphenaar Menno Aben, Thomas Berge en de Alphense formatie No Harm komen een optreden verzorgen.

Haring on the Docks wordt georganiseerd door de Alphense ondernemer Sietse Kromhout en is bedoeld voor alle inwoners van Alphen aan den Rijn en omstreken. Sietse is al jaren verantwoordelijk voor tal van (haring)feestjes op bestaande horecalocaties, maar met Haring on the Docks pakt hij flink uit. Zo gaat het eerste haringvaatje op Amerikaanse wijze geveild worden. De opbrengst komt ten goede aan Huize Kakelbont, een crisisopvanghuis voor kinderen, dat gerund wordt door het echtpaar Bert en Merlijne van der Louw.

Kaartverkoop

De familiedag is Gratis. Voor de vrijdagavond verkrijgen mensen toegang middels het kopen van een kaartje. ‘Early meeuwen’ kunnen vanaf 15 februari 2020 een ticket kopen van €19,95 euro per stuk. Reguliere kaarten kosten €30 euro per stuk.

De vrijdag heeft naast bekende artiesten nog meer in petto. Er is een surprise-act, een dj, een saxofonist en een percussionist. Het gevolg is een knalfeest die de editie van 2019 moet overtreffen.

Op zaterdag is het vlaggetjesdag, de dag waarop Nederland de komst van de nieuwe haring viert met versierde boten. De nieuwe muziek school Alphen organiseert een heus bandbattle, Ook tal van bedrijven, gezeten op De Werf, geven hun medewerking, waardoor onder andere een diversiteit aan vintageproducten wordt uitgestald. Kromhout heeft verder voor de zaterdag een muzikale line-up gearrangeerd. Hoe die line-up eruit ziet, blijft nog even een verrassing.

Sluizeman

Haring on the Docks krijgt medewerking van de gemeente Alphen aan den Rijn, Pizzeria Is Morus, Alfreds, Grand café Eight, en natuurlijk visspecialist Sluizeman.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Alphen aan den Rijn

Eikenlaan

2404BR Alphen aan den Rijn

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen