HaringParty 2023

Venster Acties

HaringParty 2023

De Apeldoornse HaringParty. Een feestje met allure! Een feestje waar heel ondernemend Apeldoorn en wijde omgeving bij is.

Door Stichting HaringParty

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 23 jun. 2023 17:00 - 22:00 CEST

Locatie

Villa Marialust Verzetsstrijderspark 10 7316cm Apeldoorn Netherlands

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 5 uren
  • eTicket voor mobiel

De Apeldoornse HaringParty bij Landgoed Marialust. Een feestje met allure! Een feestje waar heel ondernemend Apeldoorn en wijde omgeving bij is. En vooral: een feestje waar netwerken supergezellig is. De HaringParty is een traditie die zich al ruim 25 jaar voortzet, steeds mooier en grootser.

Centraal  bij de HaringParty staan de unieke ambiance, de kwaliteit in food en drinks en het verrassend entertainment. Geniet van de Hollandse Nieuwe in de mooie tuinen van Marialust die zomers worden uitgedost. De dresscode is ‘wit’ en een hoedje wordt gewaardeerd!

De XLLease Haringparty vindt dit jaar plaats op vrijdag 23 juni van 17.00 tot 22.00 uur.

Viert je de zomer met ons mee? Wees welkom!

Over de organisator

Georganiseerd door
Stichting HaringParty

De Apeldoornse HaringParty bij Landgoed Marialust. Een feestje met allure! Een feestje waar heel ondernemend Apeldoorn en wijde omgeving bij is. En vooral: een feestje waar netwerken supergezellig is.

De HaringParty is een traditie die zich al ruim 25 jaar voortzet, steeds mooier en grootser. Met als resultaat: meer aanbod, meer uitstraling en letterlijk meer ruimte. Centraal bij de HaringParty staan de unieke ambiance, de kwaliteit in food en drinks en het verrassend entertainment. Geniet van de Hollandse Nieuwe in de mooie tuinen van Marialust die zomers worden uitgedost. De dresscode is ‘wit’ en een hoedje wordt gewaardeerd!