Gratis

Haringvliet Ondernemerscafé - voorjaarseditie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zoet of Zout

3 Haringvlietplein

3251 LD Stellendam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Tijdens het Haringvliet Ondernemerscafé worden ondernemerskansen, ideeën en kennis met elkaar gedeeld. We koppelen kansen aan natuur!

Over dit evenement

In het vernieuwde Haringvliet zijn er veel nieuwe recreatieve mogelijkheden bij gekomen en is er meer natuur om te ontdekken en beleven. Daar kunnen ondernemers én burgers hun voordeel mee doen! Tijdens dit tweede Haringvliet Ondernemerscafé, georganiseerd door het samenwerkingsverband natuurorganisaties Haringvliet, worden ondernemerskansen, ideeën en kennis met elkaar gedeeld. We kijken waar de natuur extra mogelijkheden biedt of juist kan bijdragen aan uw bedrijfsresultaat. We koppelen kansen aan natuur!

We starten met de opening door het Wereld Natuur Fonds, waarna enkele organisaties als Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en Landschapstafel Haringvliet in een korte pitch delen waarom zij met jullie, ondernemers uit de regio, kansen zien rond het Haringvliet. Na deze informerende en inspirerende start van het Ondernemerscafé zal er, tijdens een lekkere borrel met hapjes, voldoende gelegenheid zijn om te netwerken en ideeën en kansen te delen. Hierbij zal er open microfoon aanwezig zijn, waar enkele ondernemers in een korte pitch hun onderneming en kansen voor mogelijke samenwerkingen in de regio Haringvliet kunnen delen met de zaal. Deze voorjaarseditie van het Haringvliet Ondernemerscafé is dé kans om inspiratie op te doen en te netwerken voordat het seizoen van start gaat.

Voor wie? Bedrijven, ondernemers, startups en actieve burgers in de regio Haringvliet

Wanneer? Maandag 2 maart 2020, 16:00 – 18:00 uur

Waar? Paviljoen Zoet of Zout (Haringvlietplein 3, Stellendam) - gratis parkeerplaats

Kosten? Gratis, aanmelden wel vereist

Hebt u een goed idee? Zoekt u advies of partners voor een initiatief? Dit kunt u delen met het publiek in een pitch. Laat het ons weten via het inschrijfformulier (of email naar gwenael.hanon@ark.eu). Stuur dit event door binnen uw Haringvliet-netwerk!

Het samenwerkingsverband natuurorganisaties Haringvliet bestaat uit Wereld Natuur Fonds, ARK Natuurontwikkeling, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Vogelbescherming Nederland en Sportvisserij Nederland.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zoet of Zout

3 Haringvlietplein

3251 LD Stellendam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen