€ 88,68

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Verbindende Factor

Wettenseind 4

5674 AA Nuenen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een bijzondere Hart Cirkel op Paaszaterdag … Stille Zaterdag!

Pasen … markeert het begin van de lente en is symbool van het nieuwe leven dat door de dood heen geboren wordt. Een mooi symbool ook voor hoe we onze RELATIES fris houden. Elke keer weer nieuw. Hoe we onszelf de ruimte kunnen geven de ander telkens opnieuw te ontmoeten, te ontdekken.

LEVEN is een cyclus van sterven en weer geboren worden. Zo ook onze relaties. Om elk moment nieuw te laten zijn moeten we al het vorige laten sterven. Telkens weer in het niet weten stappen, in de stilte, de ruimte waar het nieuwe geboren kan worden.

LOSLATEN van het oude, stoppen met proberen te herhalen wat was, vrij komen van verwachtingen … OPEN om telkens weer opnieuw te zien, opnieuw te voelen. Te voelen wat NU is. Daar gaan we in deze bijzondere Paas Hart Cirkel mee spelen, mee oefenen.

De Hart Cirkel is een SPIEGEL die ons laat zien hoe we geneigd kunnen zijn vast te klampen aan het oude en zo het nieuwe niet binnen te kunnen laten. Elke dynamiek die actief is in onszelf en anderen wordt zichtbaar.

Het deelnemen aan deze Hart Cirkel geeft je de VEILIGE en open ruimte om NIEUW LEVEN te laten STROMEN … in jou en tussen jou en de ander … onuitputtelijk, oneindig …

Met Henny Cramers en Joannie van Rijswijk - Verbinding in Vrijheid

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Verbindende Factor

Wettenseind 4

5674 AA Nuenen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen