Verkoop beëindigd

HART-KOERS-SEMINAR

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Onder de Linden

Brink 27

9301 JK Roden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Jij ontdekt het bijzondere stappenplan, dat ervoor gaat zorgen dat OOK jij als ambitieuze professional meer rust krijgt en jouw droom(baan) gaat aantrekken en leven.

Tijdens dit bijzondere seminar leer je in 2 dagen hoe je de juiste tools inzet om meer rust te krijgen én te behouden en jouw droom(baan) aan te trekken! Vanuit de juiste intenties, vanuit jouw hartsverlangen. En niet éénmalig, maar in een continue stroom.

De grootste ‘fouten’ die ambitieuze professionals maken

De meeste ambitieuze professionals werken kei en kei hard. Succesvol als ze zijn, het voelt alsof ze steeds vaker aan het ploeteren zijn. Ze de waan van de dag niet meer kunnen ontvluchten. Niet zo gek want de werkdruk en sociale druk is hoog. Passie alleen is dus niet voldoende. Als dit wel zo was dan waren er niet zoveel ‘passievolle’, en oververmoeide of burn out professionals. Je hebt de juiste tools nodig en de juiste omgeving om jouw passie goed te vertalen. Dat is de manier om de door jou gewenste droom(baan) aan te trekken. Indien je niet weet wat ik je ga onthullen tijdens het seminar, ben je gedoemd om fysieke klachten te ontwikkelen of jezelf te verliezen.

Waarschijnlijk weet jij heel goed WAT je wilt en WAAR je voor staat, maar weet je nog niet HOE je dat kan transformeren naar meer rust. Of misschien werk je al een tijd niet met plezier en stroomt HET nog niet zoals je zou willen… ik weet precies waar je staat…

 • Vind je het lastig om grenzen te stellen en keuzes te maken die goed voor jou zijn in plaats van anderen?
 • Worstel jij ook met zekerheden, waardoor je angst hebt om je droom(baan) te leven? Met andere woorden: Durf jij helemaal te gaan staan voor wat je waard bent, of heb je moeite met de grens van het onbekende?
 • Weet jij hoe je jouw droombaan kunt realiseren, waardoor je moeiteloos in een continue stroom terecht komt?
 • Onderneem je veel actie, maar behaal je niet voldoende resultaten?
 • Voel je je soms gefrustreerd, verward en overweldigd en weet je niet hoe je verder moet?

Kleine veranderingen maken soms een groot verschil!

Dit is jouw kans

 • om te groeien in zelfverzekerdheid en zelfvertrouwen
 • om te gaan staan voor wat je waard bent
 • om jouw kwaliteiten om te zetten naar een nieuwe sprong in je loopbaan
 • om alle oude en vastzittende energieën los te laten
 • om de allerbeste versie van jezelf te worden
 • om fantastisch werkende strategieën toe te gaan passen
 • om je onder te dompelen in rust, vertrouwen en
 • om moed te krijgen
 • en..
 • om je te laten voelen dat stress een kans is!

Dit alles en nog veel meer, leer je op mijn krachtige seminar. Het is het recept voor een succesvolle verandering in je leven. Moeiteloos meer zelfverzekerdheid, meer zichtbaarheid, beter omgaan met druk en spanning en een fantastische netwerkstrategie.

BOEK NU JE TICKET VOOR HET HART-KOERS-SEMINAR OP 8 EN 9 JUNI 2018

Ticketprijs: € 347,-

Overige informatie:

 • Lunch, koffie, thee, fris en versnaperingen zitten bij de ticket prijs in.

 • Wil je blijven overnachten? Dat kan! Een kamer is tegen gereduceerd tarief te boeken voor € 26,00 per persoon per nacht. Dit is inclusief de toeristenbelasting. Stuur een e-mail naar info@hotelonderdelinden.nl en vermeld daarin je naam, aantal personen en de tekst hart-koers-seminar. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Deze kosten zijn voor eigen rekening.

Veelgestelde vragen


Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Achter de locatie (Onder de Linden Roden) is voldoende parkeergelegenheid. Roden is gelegen in de kop van Noord-Drente en is zowel vanuit Groningen als Assen goed bereikbaar met openbaar vervoer. De bushalte bevindt zich op nog geen 5 minuten lopen van de locatie.


Wat mag ik meebrengen naar het evenement?

Je hoeft niets mee te nemen naar het evenement, tenzij je blijft overnachten uiteraard. De twee dagen zijn volledig verzorgd met lunch, versnaperingen en koffie, thee en fris. Alcoholische dranken na afloop zijn voor eigen rekening.


Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Als je vragen hebt, mag je deze mailen naar info@vriebalance.nl. Bellen of appen mag ook naar het mobiele nummer 06 - 420 17 017.


Wat is het restitutiebeleid?

De kosten voor het ticket zijn bewust laag gehouden. Er wordt ingekocht op het aantal verkochte tickets. Dit betekent dat je geen geld terugkrijgt mocht je onverhoopt niet kunnen komen. Je ticket is daarentegen wel overdraagbaar aan een andere ambitieuze professional die op zoek is naar meer rust of op zoek is naar een nieuw loopbaan perspectief.


Wat doe ik als mijn werkgever de kosten betaald?
Je betaalt zelf via ideal en vervolgens declareer je de factuur bij je werkgever. Als dit geen optie is dan stuur je een e-mail naar info@vriebalance.nl met het verzoek om een factuur op naam van je werkgever. VRIE Balance ontvangt dan graag de volledige factuurgegevens inclusief eventuele kostenplaats en je voor- en achternaam.

Datum en tijd

Locatie

Onder de Linden

Brink 27

9301 JK Roden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen