Gratis

Hateha on Tour @Rexel KERKRADE (1)

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rexel Kerkrade

Wiebachstraat 23

6466 NG Kerkrade

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Omschrijving en doel van de training

In 2 uur wordt u bijgepraat over de mogelijkheden en werking van LED in de industrie! De groeimarkt voor de komende jaren. Tevens komt industrie 4.0 aan bod en powerquality in de industrie.

Inhoud
LED in de industrie! Duurzaamheid, Europese regelgeving en subsidieregelingen jagen dit aan. Duurzaam = energiebesparing, maar vooral levensduur van uw armatuur. Ook de industriële omgeving moet worden aangesloten op het net. MENNEKES biedt professionele oplossingen geschikt voor de industriële omgeving voor data en energie monitoring. Tevens komt het belang van powerquality aan bod met voorbeelden uit de praktijk, meetmogelijkheden en oplossingen.

Leerdoelen/onderwerpen:

Led in de industrie! De groeimarkt voor de komende jaren.
Duurzaamheid, Europese regelgeving en subsidieregelingen jagen dit aan. Duurzaam = energiebesparing, maar vooral levensduur van uw armatuur.

Industrie 4.0
Ook de industriële omgeving moet worden aangesloten op het net. MENNEKES biedt professionele oplossingen geschikt voor de industriële omgeving voor data en energie monitoring.

Powerquality in de industrie
Het belang van powerquality, met voorbeelden uit de praktijk, meetmogelijkheden en oplossingen.

MENNEKES X-contact
Contactmateriaal 63 en 125 Ampere steken en trekken zwaar? Niet met het nieuwe MENNEKES principe: X-CONTACT. Deze nieuwe oplossing reduceert de benodigde kracht met 50%! X-CONTACT staat voor: innovatief, eenvoudig, bestendig en veilig.Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rexel Kerkrade

Wiebachstraat 23

6466 NG Kerkrade

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen