Gratis

Hatha Yoga in Terborg

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Yogacentrum Terborg

IJsselweg 41b

7061XV Terborg

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Bij Yogacentrum in Terborg kan je verschillende keren per week terecht voor een deugddoende les Hatha Yoga. Deze lessen Yoga in Terborg richten zich naar alle niveaus en leeftijden. Door middel van kussens en dekens en variaties kunnen alle houdingen aangepast worden zodat iedereen maximaal van de les kan genieten.

We richten ons in deze lessen op onszelf. Door middel van verschillende inspannende en ontspannende houdingen werken we zowel op kracht als op flexibiliteit. Ook de adem is hierin een belangrijk element. Verschillende ademhalingsoefeningen en het observeren van de adem leren je hoe je je adem kan gebruiken om spanningen los te laten.

Je bent even in je eigen wereldje, los van verplichtingen en spanningen. En je verlaat de les energiek en ontspannen, klaar om aan de week te beginnen!

De lessen worden gegeven door Dorien Bortels, een ervaren gevorderde yoga docente (RYT500) met ervaring in het lesgeven in India.

Hatha yoga wordt gegeven op volgende dagen:
- maandag: 09:00-10:15
- dinsdag: 19:00-20:15
- donderdag: 19:00-20:15

Dorien biedt ook Yin Yoga en Vinyasa Yoga in Terborg. Voor een volledig overzicht van het aanbod en de prijzen, neem eens een kijkje naar de website voor Yoga in de Achterhoek.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Yogacentrum Terborg

IJsselweg 41b

7061XV Terborg

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen