Haunted Film Music & Dinner

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Villa Thalia

Kruiskade 31

3012EE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op 31 oktober is Villa Thalia het toneel voor Haunted Film Music & Dinner! Een griezelige avond met diner en horrorfilm muziek en beeld!

Over dit evenement

Durf jij het aan? Op 31 oktober is Villa Thalia het toneel voor Haunted Film Music & Dinner! Tijdens deze griezelige avond neemt het Pocket Film Orchestra je mee langs verschillende horrorfilms en speelt het live de muziek die deze films zo angstaanjagend maakt!

Waar de filmbeelden het al een griezelige avond maken, is het de muziek die de beleving echt angstaanjagend maakt. Tijdens het Haunted Film Music & Dinner worden wereldberoemde horor films afgespeeld op de 360 graden projectieschermen in Villa Thalia en de muziek wordt live gebracht door het Pocket Film Orchestra. Een unieke beleving die compleet wordt gemaakt door een heerlijk driegangendiner, de ambiance van Villa Thalia en verbluffend live entertainment.

Halloween 2020 beleef je pas écht bij het Haunted Film Music & Dinner. Bestel je tickets nu!

Tickets:

Tickets bestel je hier voor €52,50 per persoon en zijn inclusief een driegangendiner. Tickets zijn, in verband met de corona-maatregelen, verkrijgbaar per 2, 4 of 6.

Adres:

Villa Thalia

Kruiskade 31

3012 EE ROTTERDAM

Bereikbaarheid:

Villa Thalia is gelegen naast parkeergarage Interparking op de Kruiskade. Reis je met het openbaar vervoer? Uitstappen bij metrohalte Stadhuis of tramhalte Weena. Villa Thalia ligt op 5 minuten loopafstand van Rotterdam Centraal station.

Overig:

- Deuren open om 18.30 uur;

- Haunted Film Music & Dinner beleef je tussen 19.00 en 23.00 uur.

- Er wordt uitsluitend alcohol geschonken aan personen vanaf 18 jaar en ouder.

Disclaimer:

Villa Thalia maakt foto’s voor promotiedoeleinden. Sta jij op de foto, maar wil je dit niet? Stuur een e-mail naar marketing@thepartygroup.nl. Vermeld de datum waarop de foto gemaakt is, de locatie en voeg een kopie van de foto toe. Je foto wordt direct verwijderd.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Villa Thalia

Kruiskade 31

3012EE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen