HAVENSAFARI 2022

HAVENSAFARI 2022

Venster Acties en details

Vanaf € 20

Locatie

Zouthaven, bij Muziektheater aan het IJ/Bimhuis. De kade naast cafe Delirium

Piet Heinkade 1

1019 BR Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

De HAVENsafari is een spannende boottocht. We laten het fascinerende havengebied van Amsterdam zien, zoals u het nog nooit gezien hebt.

Over dit evenement

De HAVENsafari is een spannende boottocht. We laten het fascinerende havengebied van Amsterdam zien, zoals u het nog nooit gezien hebt. Een reis met bijzondere verhalen, waarbij we havens in mogen die normaal niet voor publiek toegankelijk zijn. Onderweg spotten we de “Big Five” van de haven.

Programma

De HAVENsafari vertrekt elke zaterdagavond t/m 3 september

Opstaptijd:  16.45 uur Let op: 23 en 30 juli 16.15 uur

Vaartijd: van 17.00 uur (stipt) tot 19:45 uur Let op: 23 en 30 juli vertrekken we om 16.30 uur en arriveren we weer om 19.15 uur.

Opstapplek: Zouthaven, Piet Heinkade 4, aanlegsteiger bij cafe delirium Amsterdam

Zouthaven ligt op zo’n 15 minuten lopen van het Centraal Station. Onze aanlegsteiger is bij cafe Delirium.

Vanaf de achterkant van het CS Amsterdam (aan de IJzijde) ligt de aanlegsteiger van de HAVENsafari in 2022 aan de Zouthaven. Die is rechts (met het CS in je rug) van het CS gelegen.Op zo’n 800 meter loopafstand.

Parkeren

U kunt betaald parkeren in de Piet Heingarage of de Oosterdokgarage, deze liggen naar verhouding dichtbij de opstapplek. U kunt ook onbewaakt, en relatief goedkoop, parkeren bij de NDSM-werf. Het parkeertarief is circa € 1,30 per uur. U kunt dan gratis met de pont oversteken naar centraal station, vanaf hier is het ongeveer tien minuten lopen.

Eten & Drinken:

Eten: Vooraf bestellen!

U kunt vooraf een Borrelplank (vegetarisch beschikbaar) voor 2 personen bestellen (€ 17,50 voor 2 personen). Deze zijn te bestellen bij de tickets.

Dranken: Aan boord zijn diverse dranken aan de bar te bestellen

We hebben heerlijk bier, sappen verschillende wijnen, champagne, bruisend en plat water, koffie en thee beschikbaar aan de bar.

Het is niet toegestaan zelf eten en/of drinken mee te nemen en aan boord te consumeren.

Delen met vrienden