HB Meet-up Antwerpen  | Dinsdag 28 juni om 20:00 (10 plekken)

HB Meet-up Antwerpen | Dinsdag 28 juni om 20:00 (10 plekken)

Venster Acties en details

Geannuleerd

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hotel Antwerpen

66 Luitenant Lippenslaan

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Ticketverkoop is gesloten

Ticketverkoop is gesloten

De tickets zijn uitverkocht of de ticketverkoop is gesloten.

Gezellige, informele meet-up voor hoogbegaafden in Antwerpen (België) (gratis / 10 plekken).

Over dit evenement

Op dinsdag 28 juni om 20:00 organiseert HBzoektHB.nl een gezellige, informele meet-up voor hoogbegaafde mannen en vrouwen in Antwerpen. De meet-up vindt plaats in de bar van hotel Van der Valk Antwerpen. Er zijn in totaal 10 plekken beschikbaar. De meet-up duurt tot ongeveer 23:00.

Het doel van de meet-up is om onder het genot van een drankje (en eventueel hapje) andere hoogbegaafden te leren kennen en om er samen een gezellige avond van te maken. Het staat je vrij om spelletjes en/of andere leuke dingen mee te nemen.

Interesse om deel te nemen?

Ben jij hoogbegaafd en wil jij graag bij deze meet-up aanwezig zijn, registreer dan je ticket via Eventbrite. Er zijn in totaal 10 plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang met registreren als je interesse hebt, want anders zijn alle plekken wellicht al vergeven.

De meet-up is gratis, maar een donatie via Eventbrite wordt altijd gewaardeerd. Drankjes en hapjes zijn voor eigen rekening. Neem eventueel wat cash geld mee, zodat we een gezamelijke bon makkelijker kunnen afrekenen.

Hotel Van der Valk Antwerpen ligt vlakbij de snelweg en er zijn voldoende parkeerplekken. Ook stopt er openbaar vervoer in de buurt.

Meet-up vol? Zet jezelf op de wachtlijst.

Mocht Eventbrite aangeven dat de meet-up vol zit, vergeet jezelf dan niet toe te voegen aan de wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er afzeggingen zijn, waardoor er plekken vrijkomen. Je krijgt dan van ons een e-mail waarmee je alsnog een ticket kan registreren.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen