Gratis
HB Meet-up Breda  woensdag 1 juni (10 plekken)

HB Meet-up Breda woensdag 1 juni (10 plekken)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van der Valk Hotel Breda

5 Princenhagelaan

4813 DA Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Gezellige, informele meet-up voor hoogbegaafden in Breda (gratis / 10 plekken).

Over dit evenement

Op woensdag 1 juni 2022 om 20:00 organiseert HBzoektHB.nl een gezellige, informele meet-up voor hoogbegaafde mannen en vrouwen in Breda. De meet-up vindt plaats in het restaurant/de bar van hotel Van der Valk Princeville . Er zijn in totaal 10 plekken beschikbaar. De meet-up duurt tot ongeveer 23:00.

Het doel van de meet-up is om onder het genot van een drankje (en eventueel hapje) andere hoogbegaafden te leren kennen en om er samen een gezellige avond van te maken. Het staat je vrij om spelletjes en/of andere leuke dingen mee te nemen.

Interesse om deel te nemen?

Ben jij hoogbegaafd en wil jij graag bij deze meet-up aanwezig zijn, registreer dan je ticket via Eventbrite. Er zijn in totaal 10 plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang met registreren als je interesse hebt, want anders zijn alle plekken wellicht al vergeven.

De meet-up is gratis. Drankjes en hapjes zijn voor eigen rekening. Neem eventueel wat cash geld mee, zodat we een gezamelijke bon makkelijker kunnen afrekenen.

Hotel Van der Valk Princeville ligt vlakbij de snelweg en er zijn voldoende gratis parkeerplekken. Ook stopt er een bus om de hoek van het hotel.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hotel Breda

5 Princenhagelaan

4813 DA Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen