Gratis
HB Meet-up Den Haag - Nootdorp  | Maandag 30 mei (10 plekken)

HB Meet-up Den Haag - Nootdorp | Maandag 30 mei (10 plekken)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp

1 Gildeweg

2632 BD Nootdorp

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Gezellige, informele meet-up voor hoogbegaafden in Den Haag - Nootdorp (gratis / 10 plekken).

Over dit evenement

Op maandag 30 mei om 20:00 organiseert HBzoektHB.nl een gezellige, informele meet-up voor hoogbegaafde mannen en vrouwen in Den Haag - Nootdorp. De meet-up vindt plaats in het restaurant/de bar van hotel Van der Valk Den Haag - Nootdorp. Er zijn in totaal 10 plekken beschikbaar. De meet-up duurt tot ongeveer 23:00.

Het doel van de meet-up is om onder het genot van een drankje (en eventueel hapje) andere hoogbegaafden te leren kennen en om er samen een gezellige avond van te maken. Het staat je vrij om spelletjes en/of andere leuke dingen mee te nemen.

Interesse om deel te nemen?

Ben jij hoogbegaafd en wil jij graag bij deze meet-up aanwezig zijn, registreer dan je ticket via Eventbrite. Er zijn in totaal 10 plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang met registreren als je interesse hebt, want anders zijn alle plekken wellicht al vergeven.

De meet-up is gratis. Drankjes en hapjes zijn voor eigen rekening. Neem eventueel wat cash geld mee, zodat we een gezamelijke bon makkelijker kunnen afrekenen.

Hotel Van der Valk Den Haag - Nootdorp ligt vlakbij de snelweg en er zijn voldoende (gratis) parkeerplekken onder en rond het hotel. Ook is er een treinstation (Ypenburg) op ongeveer 10/15 minuten wandelen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hotel Den Haag - Nootdorp

1 Gildeweg

2632 BD Nootdorp

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen