HB Meet-up Limburg (Stein - Urmond)  | Zaterdag 9 juli (10 plekken)

HB Meet-up Limburg (Stein - Urmond) | Zaterdag 9 juli (10 plekken)

Venster Acties en details

Donatie

Datum en tijd

Locatie

Van Der Valk Hotel Stein-Urmond

65 Mauritslaan

6129 EL Urmond

Netherlands

Kaart bekijken

Gezellige, informele meet-up voor hoogbegaafden in Limburg (Stein - Urmond) (gratis / 10 plekken).

Over dit evenement

Op zaterdag 9 juli om 20:00 organiseert HBzoektHB.nl een gezellige, informele meet-up voor hoogbegaafde mannen en vrouwen in Stein - Urmond. De meet-up vindt plaats in de bar van hotel Van der Valk Stein - Urmond. Er zijn in totaal 10 plekken beschikbaar. De meet-up duurt tot ongeveer 23:00.

Het doel van de meet-up is om onder het genot van een drankje (en eventueel hapje) andere hoogbegaafden te leren kennen en om er samen een gezellige avond van te maken. Het staat je vrij om spelletjes en/of andere leuke dingen mee te nemen.

Interesse om deel te nemen?

Ben jij hoogbegaafd en wil jij graag bij deze meet-up aanwezig zijn, registreer dan je ticket via Eventbrite. Er zijn in totaal 10 plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang met registreren als je interesse hebt, want anders zijn alle plekken wellicht al vergeven.

De meet-up is gratis. Drankjes en hapjes zijn voor eigen rekening. Neem eventueel wat cash geld mee, zodat we een gezamelijke bon makkelijker kunnen afrekenen.

Hotel Van der Valk Stein - Urmond ligt vlakbij de snelweg en er zijn voldoende gratis parkeerplekken.

Meet-up vol? Zet jezelf op de wachtlijst.

Mocht Eventbrite aangeven dat de meet-up vol zit, vergeet jezelf dan niet toe te voegen aan de wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er afzeggingen zijn, waardoor er plekken vrijkomen. Je krijgt dan van ons een e-mail waarmee je alsnog een ticket kan registreren.

Donaties

Het is volledig gratis om deel te nemen aan een meet-up, maar mocht je ons willen steunen met een donatie, dan waarderen wij dat zéér. Met jouw donatie kunnen wij namelijk nóg meer meet-ups organiseren in Nederland en België en nóg meer hoogbegaafden bij elkaar brengen. We gebruiken de donaties o.a. voor het dekken van (reis)kosten, software, onze website én om te investeren in online marketing en bekendheid, zodat er voor elke meet-up voldoende aanwezigen zijn. Je kunt ook via onze algemene donatiepagina een donatie maken, zie:

https://www.doneeractie.nl/help-ons-hoogbegaafden-met-elkaar-te-verbinden/-63547

Alvast heel erg bedankt voor je steun!

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen