HB Singles Meet-up Rotterdam (20 - 30 jaar) | Zaterdag 13 augustus om 20:00

HB Singles Meet-up Rotterdam (20 - 30 jaar) | Zaterdag 13 augustus om 20:00

Venster Acties en details

€ 11,20

Datum en tijd

Locatie

Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp

2 Energieweg

3041 JC Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Informele en gezellige meet-up voor hoogbegaafde singles (14 plekken)

Over dit evenement

Op zaterdag 13 augustus om 20:00 organiseert HBzoektHB.nl een gezellige, informele meet-up voor hoogbegaafde singles tussen de 20 en 30 jaar, die op zoek zijn naar meer dan alleen vriendschap, in Rotterdam. De meet-up vindt plaats in de bar van hotel Van der Valk Rotterdam - Blijdorp. Er zijn in totaal 14 plekken (7 voor vrouwen en 7 voor mannen) beschikbaar. De meet-up duurt tot ongeveer 23:00.

Het doel van de meet-up is om onder het genot van een drankje (en eventueel hapje) andere hoogbegaafde singles te leren kennen en om er samen een gezellige avond van te maken.

Interesse om deel te nemen?

Ben jij hoogbegaafd, single en tussen de 20 en 30 jaar en wil jij graag bij deze meet-up aanwezig zijn, registreer dan je ticket via Eventbrite. Er zijn in totaal 14 plekken beschikbaar (7 voor mannen en 7 voor vrouwen), dus wacht niet te lang met registreren als je interesse hebt, want anders zijn alle plekken wellicht al vergeven. Je deelname is alleen bevestigd als je je ticket via Eventbrite hebt geregistreerd.

Kosten

Deelname aan de HB Singles meet-up kost EUR 10,- (excl servicekosten van EUR 1,20,-) per persoon en dient te worden afgerekend via Eventbrite. Drankjes en hapjes zijn voor eigen rekening. Iedereen ontvangt na afloop van de meet-up een Tikkie/betaalverzoek voor de genuttigde drankjes en/of hapjes.

*Mocht je een ticket hebben gekocht maar uiteindelijk niet kunnen komen, dan vindt er géén restitutie van het ticketbedrag plaats.

Locatie en vervoer

Hotel Van der Valk Rotterdam - Blijdorp ligt vlakbij de snelweg en er zijn voldoende parkeerplekken. Ook stopt er openbaar vervoer in de buurt.

*Mocht je op de plaats van bestemming zijn, dan kun je contact opnemen met de organisator van het evenement. Zijn contactgegevens zijn te vinden op het ticket dat je van ons ontvangt en in de bevestigingsmail.

Meet-up vol? Zet jezelf op de wachtlijst.

Mocht Eventbrite aangeven dat de meet-up vol zit, vergeet jezelf dan niet toe te voegen aan de wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er afzeggingen zijn, waardoor er plekken vrijkomen. Je krijgt dan van ons een e-mail waarmee je alsnog een ticket kan registreren.

Delen met vrienden