Healing Training - met Ps Andrew Kubala
€ 0 – € 10
Healing Training - met Ps Andrew Kubala

Healing Training - met Ps Andrew Kubala

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

DoorBrekers Chapel

Daam Fockemalaan 22

Amersfoort

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

DoorBrekers Healing Training

Met Ps Andrew Kubala

Zaterdag 5 november organiseert DoorBrekers een gratis Healing Training met pastor Andrew Kubala uit Sydney, Australië. Wil je groeien op het gebied van genezing, zieken de handen opleggen of voor zieke mensen bidden? Heb je zelf genezing nodig? Bij het vorige bezoek van pastor Andrew hebben we een aantal bijzondere genezingen gezien. De training is een mix van inspirerende input en uitstappen in gebedsgenezing.

Andrew is geboren in Nieuw Zeeland en is in zijn tienertijd op bovennatuurlijke manier genezen van kanker. Andrew en zijn vrouw Janine wonen nu in Sydney, Australië, leiden een bediening van genezingsevangelisatie en zijn deel van C3 Sydney van pastor Phil en Chris Pringle.

Ps Andrew:
"We believe in the person and the power of the Holy Spirit who is at work upon the earth to reveal the love of God to the hearts of men and to bring healing and the demonstration of Gods heart and His power."

Programma & Locatie

De training is zaterdag 5 november in DoorBrekers Chapel in Amersfoort (Daam Fockemalaan 22), start om 10:00 uur en duurt tot en met 16:00 uur. Tussen de middag is er een lunchbreak.

Voor de lunchbreak kan je zelf lunch meenemen of je lunch door DoorBrekers laten verzorgen. Kosten voor de lunch zijn € 10,- per persoon. Koop dan de ticket 'Toegang + lunch'.

Een ticket voor de training zelf is gratis. 

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

DoorBrekers Chapel

Daam Fockemalaan 22

Amersfoort

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen