Healing workshop door Dr. Fritz en Roberto Barbosa

Venster Acties

Healing workshop door Dr. Fritz en Roberto Barbosa

Na bijna 3 jaar komt Roberto Barbosa terug in Nederland, geleid door Dr. Fritz met spirituele operaties en Amor therapie sessies.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Dorpshuis Zwanenburg Halfweg 133 Dennenlaan 1161 CN Zwanenburg Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Medium Roberto Barbosa

Roberto komt uit Brazilië en is een genezend medium sinds 1995 geeft hij door heel Brazilië lezingen en is schrijver. Zijn boeken zijn vertaald in het Deens, Engels, Frans en Duits.

Als directeur van het Adolf Fritz instituut is hij de grondlegger van zeven Spiritist huizen in Clará. Hij reist door de Verenigde Staten en Europa om spirituele operaties uit te voeren met spirit arts Dr. Fritz. Roberto zal in Nederland spirituele operaties en Amor therapie uitvoeren.

Hij is bouwkundig ingenieur en ondernemer, vader van 3 kinderen en verloofde van Ana Carolina. In 2020 was Roberto Barbosa voor het laatst in Nederland. Dankzij bezoeken aan Frankrijk hebben vele mensen veranderingen ondervonden in hun ziektebeeld, de diagnose is verdwenen, een terugkeer naar normale gezondheid met bewijs via röntgenfoto's en de bevestiging van hun bezochte specialist. Je mag de diagnose geloven maar niet de prognose. Spirituele operaties kunnen iedere ziekte behandelen, zijn in Zuid Amerika normaal (het wordt niet gebruikt om westerse geneeskunde te vervangen) en het succes wordt versterkt mede door de wil van de patient. Gedurende zijn bezoek aan Nederland bieden Roberto en dr. Fritz spirituele operaties aan tijdens deze sessies, je mag vragen om hulp voor drie verschillende symptomen of ziekten, ook verslavingen, alchohol, roken, gokken etc. kunnen tijdens deze sessies worden behandeld. Roberto maakt geen gebruik van messen of iets dergelijks om het fysieke lichaam in te gaan.

Amor therapie

Dr. Fritz legt uit; hij heeft een team van meer dan dertig duizend doktoren in spirit waar hij mee werkt. Deze doktoren hebben een fysiek leven hier op aarde gehad, sinds zij overgegaan zijn wensen ze hun eigen reis te vervolgen door te helpen in ons leven. De avondsessies van AMOR Therapie zijn ontwikkeld voor mensen die te maken hebben met angst, depressie, negatieve gedachten, verdriet inclusief suïcidale gevoelens. Het is een afstemming van de geest lichaam en geest therapie.

Dr. Fritz is een Duitse arts die tijdens de eerste wereldoorlog is gestorven. Sinds de jaren vijftig helpt hij door middel van diverse mediums, zoals nu Roberto Barbosa, mensen om te genezen van verschillende kwalen en ziektes. Hij doet dit met de kennis van dertigduizend artsen die overleden zijn. Spirituele operaties kunnen iedere ziekte behandelen en het succes wordt versterkt mede door de wil van de patient. Tijdens de operatie blijft het lichaam ongedeerd, er is enkel een lichte aanraking. Je mag vragen om hulp voor 3 verschillende symptomen of ziekten, ook verslavingen, alchohol, roken, gokken etc. kunnen tijdens deze sessies worden behandeld.

Dit is een unieke kans om op een andere manier verlichting te vinden voor fysieke en emotionele pijn, als aanvulling op reguliere therapie. Het is geen vervanging van een medische behandeling en ook een gezonde leefstijl met de juiste voeding blijft belangrijk.

Roberto en zijn team zijn 3 dagen in Nederland, en verzorgen 's ochtends (vanaf 9.30) en 's middags (vanaf 14.00) spirituele operaties, 's avonds (om 19.30) zijn er Amor therapie sessies. De behandeling is individueel, maar binnen een sessie worden mensen in groepen opgeroepen om naar de behandel ruimte te gaan, waar (massage)bedden staan. De volgorde wordt op de dag bepaald, dus zorg dat je 2,5 uur de tijd hebt vanaf het moment dat jouw blok begint.

Je kunt meer mensen tegelijk voor een sessie inschrijven, maar schrijf jezelf niet in voor meer dan één spirituele operatie en één Amor sessie vanwege de mogelijke impact hiervan. Rondom de sessies krijg je ook informatie wat je moet doen in de loop van de week erna om het effect van de behandeling te laten voortduren.

De locatie is het Dorpshuis in Zwanenburg, dit is goed bereikbaar met de auto en met openbaar vervoer, in het dorpshuis is ruimte om te wachten en daar is tegen betaling ook koffie, thee en snacks verkrijgbaar. Rondom het dorpshuis is een supermarkt en zijn er diverse eetgelegenheden.

Voor meer informatie over Dr. Fritz, Roberto en dit bezoek kijk op https://www.highlightcreations.nl .

========================================================================

English version:

Dr. Fritz explains,

he has a team of over thirty thousand doctors in spirit, who he continues to work with. These are Doctors, who have lived a physical life here on earth, who have since passed into spirit and who wish to continue their own journey by helping us in our own lives. Due to their previous visits in France, many people have found their medical situation / diagnosis has diminished, returning to normal health, with subsequent visual proof via x-rays and the affirming confirmation from their attending specialist.

During his visit, Roberto and Dr. Fritz will be offering non-invasive, non-manipulative ”spiritual surgeries”, a session called the Therapy AMOR, and a day of seminar with workshops and conferences on healing.

Widely used in Latin America, ”spiritual surgery” can treat all diseases in addition to modern medical practices. (It is not used to replace Western medicine, and its success is enhanced by the patient’s will.)

During the day sessions of ”spiritual surgery” you may ask for help with three different symptoms or illnesses you wish to work with.

They can be physical, emotional or spiritual. You may also wish to eliminate any form of addiction, like alcohol, chocolate, cigarettes, drugs, gambling etc.

The AMOR Therapy evening sessions,

has been developed for people dealing with anxiety, depression, negative thoughts, sadness including suicidal feelings. It is an alignment of the mind body and spirit therapy. There is no charge for these ”surgeries” or sessions, however a donation of € 35,00 euros per your individual appointment is required to cover the expenses of travel, accommodation, materials, hire of venue etc. The money will be donated to the association "Instituto Adolf Fritz".

Subscribe to our newsletter and stay informed about the meeting.

High Light Creations is not religious and not medical, a participant must never stop his or her treatment and will remain under the care of a doctor.

Afbeelding van Healing workshop door Dr. Fritz en Roberto Barbosa
€ 35