Verkoop beëindigd

Healing Yoga

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Yoga Spot

142 Laan der Hesperiden

1076 DX Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In deze drie uur durende workshop ‘Healing Yoga’ komen verschillende yoga en healing elementen aan bod waardoor je aandacht krijgt voor emotionele, fysieke en mentale blokkades. Aan het einde van de workshop voel je je energie vrijer stromen en kan je zelf de helende technieken toepassen.

De workshop begint met een meditatie, waarna Yin houdingen volgen. In iedere houding blijf je 4 tot 8 minuten en terwijl je deze Yin houdingen doet zal een van de begeleiders healing ‘technieken’ toepassen.
Na een korte pauze is er aandacht voor zelf helende ‘technieken’. Afhankelijk van wat bij jou aandacht nodig heeft, leer je hoe je zelfhelende technieken kan toepassen in jouw leven.
Om persoonlijke aandacht te garanderen is de workshop toegankelijk voor maximaal 8 personen.

Er zijn geen expliciete voorwaarden om mee te doen aan de workshop. Ook wanneer je geen duidelijke klachten hebt en gewoon nieuwsgierig bent naar Healing Yoga ben je van harte welkom.
In principe is de voertaal Nederlands, maar de docenten kunnen allebei goed Engels en zullen zich aanpassen wanneer je geen Nederlands spreekt.

Caterien is een ervaren yoga docent met veel expertise op het gebied van emotionele en mentale obstakels. Ze is gespecialiseerd in meditatie, ademhaling en verschillende yogastijlen. Zij heeft een hele rustige benadering en zorgt er voor dat je je zo comfortabel mogelijk voelt.

Francien is gespecialiseerd in het coachen door middel van Aura Chakra Readings. Deze aanpak helpt je om makkelijker bij jezelf komen. Zij combineert haar inzichten met respect en nuchterheid. Francien volgde de afgelopen jaren verschillende cursussen zoals Zwangerschaps massage. Klassieke massage, Reiki en Shamballa-teacher-meditatie trainingen. Meer informatie over Francien vind je op haar website: www.spiritenco.nl

DATUM: zaterdag 26 november 2017
TIJD: 13:30 - 16:30 u
KOSTEN: € 45

Aanmelden:
Reserveer je plek via deze link (je wordt doorgeleid naar ons mindbody reserveringssysteem): https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws?studioid=236978&stype=-8&sView=day&sLoc=0&sTrn=100000055&date=11/26/17

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Yoga Spot

142 Laan der Hesperiden

1076 DX Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen