Verkoop beëindigd

Healing Yoga workshop

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam

Laan der Hesperiden 142

1076 DX Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In de drie uur durende workshop ‘Healing Yoga’ zullen er verschillende yoga en healing elementen aan bod komen waardoor je aandacht krijgt voor emotionele, fysieke en mentale blokkades. Aan het einde van de workshop voel je je energie vrijer stromen en kan je zelf healende technieken toepassen.

We beginnen de workshop met een meditatie en een aantal Yin houdingen. In iedere houding blijf je 4 tot 8 minuten en terwijl je deze Yin houdingen doet zal een van de begeleiders healing ‘technieken’ toepassen. Na een korte pauze is er aandacht voor zelf healende ‘technieken’. Afhankelijk van wat bij jou aandacht nodig heeft, leer je welke zelf healende ‘technieken’ je in kan zetten in het dagelijks leven.

• Om ieder persoonlijk wat mee te geven geldt er een maximum van 8 personen.
• Iedereen kan aan deze workshop deelnemen. Ook wanneer je geen duidelijke klachten hebt en gewoon nieuwsgierig bent naar Healing Yoga ben je van harte welkom.
• In principe is de voertaal Nederlands, maar de docenten kunnen allebei goed Engels en zullen zich aanpassen wanneer je geen Nederlands spreekt.

De docenten
Caterien is een ervaren yoga docent met veel expertise op het gebied van emotionele en mentale obstakels. Ze is gespecialiseerd in meditatie, ademhaling en verschillende yogastijlen. Zij heeft een hele rustige benadering en zorgt er voor dat je je zo comfortabel mogelijk voelt.
Francien is gespecialiseerd in het coachen door middel van Aura Chakra Readings. Zij combineert haar inzichten met respect en nuchterheid. Francien volgde de afgelopen jaren verschillende cursussen zoals Zwangerschaps massage. Klassieke massage, Reiki enShamballa-teacher-meditatie trainingen. Meer informatie over Francien vind je op haar website: www.spiritenco.nl
Lees meer over Caterien en Francien op onze website (www.yogaspot.nl , Yoga Spot Team)

Datum: 26 november
Tijd: 13:30 - 16:30 u
Kosten: € 45,-
Locatie: www.yogaspot.nl

Heb je interesse? Meld je dan aan via de website van Yoga Spot
Heb je vragen over deze workshop? Mail ze dan naar info@yogaspot.nl
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam

Laan der Hesperiden 142

1076 DX Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen