€ 0 – € 49,61

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

aNNastede

Haagweg 1

4814 GA Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Heartbeat 2B is geïnitieerd om een positieve bijdrage te leveren aan een gezonde, mensgerichte en waardevolle maatschappij.

Werken vanuit ons hart en vanuit onze natuurlijke kracht (“Being”) zijn veelal onderbelicht in het professionele leven. Vooral op de werkvloer is hier veel op te behalen. Grote organisaties kijken uit naar methoden om hun wendbaarheid te vergroten, maar ook kleinere bedrijven worstelen om hun cultuur van flexibiliteit en “drive” te behouden als ze groeien. De basis hiervoor ligt in de mensen, want als wij in onze kracht staan en ons hart volgen, dan is alles mogelijk.

Tijdens Heartbeat 2B op 10 oktober 2018 ont-dek je hoe je jezelf, anderen en organisaties laat werken vanuit het hart en vind je inspiratie en zingeving die de motor zijn voor succes en groei.

Heartbeat 2B brengt de twee essentiële componenten samen om van hard werken de overstap te maken naar “HARTwerken”, waarbij teams en organisaties werken van het hart en (inter)connected zijn.

Maak nu de transitie van hardwerken naar HARTwerken!

In actie voor de Hartstichting
In het kader van ons ‘Triple One’ programma vanuit de NNecessity Foundation is het Heartbeat 2B event van 2018 aan de Hartstichting gekoppeld als goed doel. Dit betekent dat de opbrengsten van zowel deze dag als van onze Summerschool initiatieven worden gedoneerd aan dit goede doel.

Heartbeat 2B is Free of Charge event en toch kan je als je wilt een bijdrage leveren aan onze actie voor de Hartstichting. Dit is vrijblijvend en over het algemeen leveren de meeste mensen een bijdrage tussen de 15 en 25 euro per persoon.

Programma overview
Gedurende Heartbeat 2B ga je voelen hoe ervaringen invloed hebben op je hartslag, hoe jij op verschillende momenten reageert en hoe jij je eigen hartslag kan beïnvloeden. Je ervaart waarvan jouw hart sneller gaat kloppen, waar jij echt enthousiast van wordt en direct mee aan de slag wilt. Daarnaast krijg je handvatten hoe je de hartslag zelf kan verlagen om de benodigde ontspanning te vinden, die ruimte geeft voor nieuwe creativiteit en innovatie. Op deze manier kan jij jezelf positief beïnvloeden wat zowel positieve impact heeft in zowel zakelijke als privé contexten.

Tijdens het event verbinden we verschillende hart-kundigen, inspirators en professionals uit de overheid en het bedrijfsleven met elkaar om samen te groeien en elkaar te helpen successen behalen.
Op het centrale podium hoor je tijdens de FUNspiration sessies hartstochtelijke en inspirerende verhalen over hartwerken.

Verder is er een Being Pathway uitgestippeld door de bijzondere locatie waar deze dag wordt gehouden en welke je langs verschillende ruimtes leidt die zijn gericht op specifieke onderwerpen, zoals een ruimte om echt op adem te komen, een ruimte om je hart te luchten en gecoacht te worden, een ruimte om cool te blijven en een ruimte; de Playground waar je tijd kan nemen om te spelen.

Uiteraard zijn er voldoende tijd en mogelijkheden om te netwerken, contact te leggen, plezier te hebben en verbinding te maken met anderen. Dit wordt natuurlijk gedaan met “FUN & PLAY”, omdat we weten dat je gemakkelijker leert en geïnspireerd raakt op het moment dat je plezier hebt.

Waardevolle bijdrage leveren
Het Heartbeat 2B event is geïnitieerd om een positieve bijdrage te leveren aan een gezonde, mensgerichte en waardevolle verbonden maatschappij. De kennis en kunde die we bij onze klanten en hun netwerk zien is enorm inspirerend en daar laten we je graag in meedelen!

De dag zal je een rijk perspectief geven op hoe ook jij jezelf en je hart kan openstellen en op deze manier kan leven en werken. Je aanwezigheid zal sowieso een positief effect hebben op je ontwikkeling.

Wij streven naar Leven, Werken en Zijn vanuit verbinding. Samen een betere wereld creëren waar iedereen op allerlei manieren verbinding heeft, met jezelf, anderen en met de wereld om je heen. En op die manier dichter bij elkaar komen. Dit is de basis van ons ZIJN, goed draaiende teams en succesvolle organisaties.

Programma:
14.00 - 14.30 uur Welkom en opening Heartbeat 2B
14.30 - 17.15 uur FUNspiration sessions op het hoofdpodium
14.30 - 17.15 uur Being Pathway langs specifieke onderwerpen in verschillende ruimtes
17.15 - 17.45 uur Presentatie vanuit de Hartstichting
17.45 - 18.00 uur Afsluiting en doorkijk naar toekomst
18.00 - 19.00 uur Borrel met snacks

De line-up van hart-kundigen voor de FUNspiration sessions en de invulling van de Being Pathway wordt in de komende periode en gaandeweg steeds verder bekend en ingevuld.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

aNNastede

Haagweg 1

4814 GA Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen