Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

aNNastede

Haagweg 1

4814 GA Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Heartbeat 2B is geïnitieerd om een positieve bijdrage te leveren aan een gezonde, mensgerichte en waardevolle maatschappij.

Werken vanuit ons hart en vanuit onze natuurlijke kracht (“Being”) zijn veelal onderbelicht in het professionele leven. Vooral op de werkvloer is hier veel op te behalen. Grote organisaties kijken uit naar methoden om hun wendbaarheid te vergroten, maar ook kleinere bedrijven worstelen om hun cultuur van flexibiliteit en “drive” te behouden als ze groeien. De basis hiervoor ligt in de mensen, want als wij in onze kracht staan en ons hart volgen, dan is alles mogelijk.

Tijdens Heartbeat 2B op 10 oktober 2018 ont-dek je hoe je jezelf, anderen en organisaties laat werken vanuit het hart en vind je inspiratie en zingeving die de motor zijn voor succes en groei.

Heartbeat 2B brengt de twee essentiële componenten samen om van hard werken de overstap te maken naar “HARTwerken”, waarbij teams en organisaties werken vanuit het hart en (inter)connected zijn.

Maak nu de transitie van hardwerken naar HARTwerken!

Heart in Business

In actie voor de Hartstichting
In het kader van ons ‘Triple One’ programma vanuit de NNecessity Foundation is het Heartbeat 2B event van 2018 aan de Hartstichting gekoppeld als goed doel. Dit betekent dat de opbrengsten van zowel deze dag als van onze Summerschool initiatieven worden gedoneerd aan dit goede doel.

Heartbeat 2B is Free of Charge event en toch kan je als je wilt een bijdrage leveren aan onze actie voor de Hartstichting. Dit is vrijblijvend en over het algemeen leveren de meeste mensen een bijdrage tussen de 25 en 50 euro per persoon.

Programma overview
Gedurende Heartbeat 2B ga je voelen hoe ervaringen invloed hebben op je hartslag, hoe jij op verschillende momenten reageert en hoe jij je eigen hartslag kan beïnvloeden. Je ervaart waarvan jouw hart sneller gaat kloppen, waar jij echt enthousiast van wordt en direct mee aan de slag wilt. Daarnaast krijg je handvatten hoe je de hartslag zelf kan verlagen om de benodigde ontspanning te vinden, die ruimte geeft voor nieuwe creativiteit en innovatie. Op deze manier kan jij jezelf positief beïnvloeden wat zowel positieve impact heeft in zowel zakelijke als privé contexten.

Tijdens het event verbinden we verschillende hart-kundigen, inspirators en professionals uit de overheid en het bedrijfsleven met elkaar om samen te groeien en elkaar te helpen successen behalen. Op het centrale podium hoor je tijdens de FUNspiration sessies hartstochtelijke en inspirerende verhalen over hartwerken.

De volgende sprekers zijn nu al bekend:

 • Mireille Götz van Rijkswaterstaat over 2B Circulair
 • Judith Smit van FFUND over 2B Professional
 • Marjan van den Broek van het Ministerie van Justitie en Veiligheid over 2B Growing
 • Koen Janssen van Pii Networks over 2B Networking
 • Loubna Zarrou van Styrax over 2B Happy
 • Sierd Nutma van Personal Expeditions over 2B Resilient
 • Karlijn Kwint van Vilans over 2B Connected
 • Judith Webber van PureHuman over 2B Pure
 • Erwin Wils van PowerMindcoach over 2B Empowered
 • Roy Schoemaker van NNagility over 2B Agile
 • Ronald Schouten van Hartstichting over 2B Healthy

Hartkundigen

Verder is er een Being Pathway uitgestippeld door de bijzondere locatie waar deze dag wordt gehouden en welke je langs verschillende ruimtes leidt die zijn gericht op specifieke onderwerpen, zoals een ruimte om echt op adem te komen, een ruimte om je hart te luchten en gecoacht te worden, een ruimte om cool te blijven en een ruimte; de Playground waar je tijd kan nemen om te spelen.

De volgende inspiraties ga je in ieder geval op de Being Pathway tegenkomen:

 • Create your personal Heart Bloom - Je creëert op basis van jouw hartritme je een eigen, unieke Hart Bloem. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Hartstichting.
 • Open your Voice - Tjally Dankers van Isimila neemt je tijdens deze stem workshop mee om vanuit je Hart te leren spreken.
 • Echt op adem komen - Tijdens de ademsessie van uitAAN & friends nemen de WHM instructeurs Bart Dankers, Nick van der Hout en Roy Schoemaker je mee om beter te leren ademen en echt op adem te komen. Je gaat merken dat je ademhaling en HARTslag direct met elkaar verbonden zijn.
 • Ikigai, finding purpose in your life - Marit van Hunen neemt je mee in Ikigai. Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een ikigai, een reden van bestaan. Je bestemming en je hart zijn een onafscheidelijk duo. Kom naar deze workshop en ervaar deze eenheid.
 • The NNext Playground - Ervaar nieuwe zaken, maak onvergetelijke herinneringen en ga aan de slag het vinden van jouw Klavertje-4, Cool blijven, FUN & PLAY, lucht je Hart, speel een spel en nog veel meer in deze of in de virtuele wereld.

Heart Bloom

Elke Heart Bloom wordt uniek omdat ieder HART anders is!

Uiteraard zijn er voldoende tijd en mogelijkheden om te netwerken, contact te leggen, plezier te hebben en verbinding te maken met anderen. Dit wordt natuurlijk gedaan met “FUN & PLAY”, omdat we weten dat je gemakkelijker leert en geïnspireerd raakt op het moment dat je plezier hebt.

Waardevolle bijdrage leveren
Het Heartbeat 2B event is geïnitieerd om een positieve bijdrage te leveren aan een gezonde, mensgerichte en waardevolle verbonden maatschappij. De kennis en kunde die we bij onze klanten en hun netwerk zien is enorm inspirerend en daar laten we je graag in meedelen!

De dag zal je een rijk perspectief geven op hoe ook jij jezelf en je hart kan openstellen en op deze manier kan leven en werken. Je aanwezigheid zal sowieso een positief effect hebben op je ontwikkeling.

Wij streven naar Leven, Werken en Zijn vanuit verbinding. Samen een betere wereld creëren waar iedereen op allerlei manieren verbinding heeft, met jezelf, anderen en met de wereld om je heen. En op die manier dichter bij elkaar komen. Dit is de basis van ons ZIJN, goed draaiende teams en succesvolle organisaties.

Pay it Forward

Programma:
14.00 - 14.15 uur Welkom en opening Heartbeat 2B
14.15 - 17.30 uur FUNspiration sessions op het hoofdpodium
15.00 - 17.15 uur Being Pathway langs specifieke onderwerpen in verschillende ruimtes
17.30 - 17.45 uur Presentatie vanuit de Hartstichting
17.45 - 18.00 uur Afsluiting en doorkijk naar toekomst
18.00 - 19.00 uur Borrel met snacks

De line-up van hart-kundigen voor de FUNspiration sessions en de invulling van de Being Pathway wordt in de komende periode en gaandeweg steeds verder bekend en ingevuld.

Bijzondere locatie
Het Heartbeat 2B event vindt plaats in Breda op de unieke locatie in de voormalige St. Annakerk. Zoals men weet zijn kerken gebouwd op goede grond en is een kerk een centrale plaats waar mensen bij elkaar komen om samen te zijn. Een bijzondere locatie voor een bijzondere dag.

Een aantal jaren geleden heeft de kerk in Breda een andere bestemming en een totale make-over gekregen met respect voor het gebouw. Er is gebruik gemaakt van een glazen doos-constructie die er voor zorgt dat de beleving van de ruimte, de kerk en de waardevolle details van het interieur, nog steeds bestaan. In iedere ruimte in het gebouw is het gevoel en de weerklank van de initiële bestemming zichtbaar aanwezig.
Sinds de make-over is de kerk hernoemd tot: aNNastede. Het is een inspirerende omgeving voor ondernemende mensen en ondernemers om elkaar te ontmoeten en nieuwe energie en kennis op te doen.

Meer informatie vind je in de folder van Heartbeat 2B

*** Wil je er een hele dag HARTwerken van maken kan je daarvoor in de ochtend van 10.00 tot 13.00 uur ook deelnemen aan onze speciale Being Agile FUNdation Workshop. Zie hieronder voor meer informatie.

Heartbeat 2B Folder


Speciale Being Agile FUNdation Workshop
In de ochtend van Heartbeat 2B op 10-10 is er een speciale Being Agile FUNdation Workshop, de opbrengsten van deze workshop komen ook ten goede van de Hartstichting. Tijdens het opgeven voor Heartbeat 2B kan je ook tickets voor deze workshop selecteren.

Bijdrage aan de Hartstichting
In het kader van ons Heartbeat 2B event en onze actie voor de Hartstichting kan iedereen voor minder dan 1/10de van de normale prijs een kaartje bestellen voor deze speciale editie. Normaal kost deze workshop van een halve dag €499,- p.p.

De opbrengsten (excl. servicekosten) van de speciale Being Agile FUNdation Workshop gaan mee in onze actie voor de Hartstichting. De workshop is in de speciale ruimte in de aNNastede en duurt van 10.00 tot 13.00 uur, dit vind plaats in de ochtend voor Heartbeat 2B.

Aanvullende informatie over Being Agile FUNdation Workshop

Onze Being Agile FUNdation Workshop richt zich op de menselijke (Human Being) kant van Agile, het gaat over Team- & Leiderschapsontwikkeling. Vanuit onze jarenlange ervaring en het Klavertje-4 groeimodel weten we dat de mens maakt het verschil in de Agile Transitie en dat de echte waarde creatie binnen de organisatie daar begint. Ga nu met ons op reis naar de Being Agile kant van Business Agility en vergroot je eigen Adaptiviteit.

Klavertje 4

Tijdens deze workshop krijg je ideeën over wat mensen drijven en hoe zij in beweging komen. We gaan samen aan de slag met soft skills rondom mensen motiveren, nieuwe energie geven en in de Flow komen. We nemen je mee in het ontwikkelen van je eigen Adaptability Quotiënt (AQ), naast de IQ en EQ. Dit levert toegevoegde waarde aan je eigen Continuous Personal Empowerment en Mindset om zo beter individuen, teams en de organisatie mee te nemen en te (bege)leiden in de transitie.

Na het volgen van onze Being Agile FUNdation Workshop heb je handvatten om je eigen Begeleidings-, Beïnvloedings- & Coachingsvaardigheden verder te ontwikkelen en je impact te vergroten. Het draagt bij om de persoonlijke Transformatie te maken van Doing Agile naar Being Agile, om vervolgens anderen ook mee te nemen door deze transformatie. Je hebt nieuwe ideeën om stappen te zetten in het in beweging zetten van individuen en groepen met daarbij de mens centraal.

Datum en tijd

Locatie

aNNastede

Haagweg 1

4814 GA Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen