HeartDays: Dolfinarium

HeartDays: Dolfinarium

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

Dolfinarium

22 Zuiderzeeboulevard

3841 WB Harderwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Op zondag 27 juni 2021 brengen we een bezoek aan het Dolfinarium in Harderwijk.

Over dit evenement

Zoveel te beleven in één dag! Daarvoor ga je natuurlijk naar het grootste zeezoogdierenpark van Europa: het Dolfinarium! Nergens anders ontdek je de dieren van de zee van zó dichtbij. Ontmoet de springende dolfijnen, kolossale walrussen, bulderende zeeleeuwen en hobbelende zeehonden. Bekijk de bijzondere bruinvissen en ervaar hoe roggen en haaien aanvoelen! Aan het einde van de dag weet jij alles over deze unieke dieren.

Als het weer lekker genoeg is, zal ook de waterattractie Waterpret geopend zijn. In deze waterspeeltuin leef je je helemaal uit op heel veel waterglijbanen. Roetsj op hoge snelheid naar beneden of glij nog een rondje door de kronkelende baan.

Meer weten over het Dolfinarium? Kijk op www.dolfinarium.nl

Op zondag 27 juni 2021 organiseert Stichting Heartbeat een dag in het Dolfinarium. We hebben beperkt plaats. Geef je gezin op via het aanmeldformulier. Reserveer normale entreetickets voor iedereen ouder dan 2 jaar met uitzondering van eventuele rolstoelbegeleiders (max 1 per rolstoel). Reserveer zowel voor rolstoelbegeleiders als kinderen van 0 t/m 2 jaar ook even tickets, zodat we het juiste totaal aantal kaarten kunnen reserveren.

Ben je verhinderd, annuleer dan tijdig de kaarten. Indien gereserveerde kaarten zonder bericht niet gebruikt worden, zijn we helaas genoodzaakt om per (normale) kaart € 20,- in rekening te brengen.

Op 27 juni wordt je in de ochtend verwacht bij het Dolfinarium. De exacte openingstijden zijn nog niet bekend. Je krijgt ter plaatse bij onze ontvangstbalie de kaarten die je toegang geven. Parkeer- en lunchkosten zijn voor eigen rekening.

Afbeelding van HeartDays: Dolfinarium
Afbeelding van HeartDays: Dolfinarium