Gratis

Hearth and Home - Simone Bennett (ticket koop je aan de kassa)

Beschrijving van het evenement
Museum Hilversum presenteert het eerste grote museale soloproject van audiovisueel kunstenaar Simone Bennett: Hearth and Home .

Over dit evenement

Hartelijk welkom in Museum Hilversum!

Met ‘Hearth and Home’ laat ze de veranderende verhouding tussen mens en natuur zien in het antropoceen, het tijdperk waarin door toedoen van de mens het leven op aarde in gevaar wordt gebracht. ´Hearth and Home´ is een cinematografische ervaring waarin film, audio en fotografie samen komen.

De kunstwerken vertellen over de verbintenis van mensen en hun omgeving, en onderzoeken de manier waarop herinneringen daarin een cruciale rol spelen. Je ontdekt een wereld in onrust waar hoop en schoonheid de ankers zijn waar we ons aan kunnen vasthouden.’

Daarbij gaat de korte experimentele film Gentle Wildfire in première. Deze film gaat over verdwijnende herinneringen na een bosbrand. De film vertelt tussen fictie en documentaire over de reis van fotograaf Carlos naar zijn geboortedorp waar een bosbrand heeft gewoed. Geconfronteerd met zichzelf zoekt hij zijn weg terug naar zijn ´roots´.

Om bezoekers veilig en gastvrij te ontvangen houden we ons aan de richtlijnen van de Museumvereniging en het RIVM. Op de website www.museumhilversum.nl vind je meer informatie over onze maatregelen.

Gezondheidscheck

Heb je gezondheidsklachten, blijf dan thuis. Je bent welkom als je ten minste 24 uur klachtenvrij bent.

Ticket

Na het tonen van deze reservering kun je een ticket kopen aan de kassa van het museum. De toegangsprijs is voor volwassene € 6,50, senior € 5,50, 12 t/m 18 jaar € 3,50 en kinderen, Museumkaart en Vriendenkaart gratis.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen