€ 15

Heidi's Bingo - woensdag 27 november

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Après Skihut

Stadhuisplein 29

3012AR Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Eind november, donkere dagen. Daar brengt De Après Skihut verandering in, het is tijd voor een gezellige meidenavond met al je vriendinnen! Op woensdag 27 november organiseert De Après Skihut Heidi's Bingo. Een bingoavond met de mooiste, lekkerste en leukste cadeau's. Pas op: valse bingo wordt beloond met een optreden ;). Blokkeer deze woensdagavond in je agenda en al je vriendinnen uit!

Prijzenkast:
Wordt binnenkort bekend gemaakt.

Tickets:
Kom gezellig met je vriendinnen, collega’s of familie een bingo’en in De Après Skihut voor mooie prijzen. Bestel jouw toegangsticket hier op Eventbrite, aan de bar of bij Corne via corne@sfeerhoreca.nl. Een toegangsticket kost €15,- en ter plekke kun je een finalekaart voor €10,- aanschaffen.

De bingo begint om 20.00 uur, zorg dat je op tijd bent! Als de bingo is afgelopen gaan we feesten tot in de late uurtjes!

Adres:
De Après Skihut
Stadhuisplein 29
3012 AR ROTTERDAM

Bereikbaarheid:
Parkeren kan dichtbij De Après Skihut bij Interparking op de Kruiskade of Q-Park de Bijenkorf. Reis je met de trein? Vanaf Rotterdam Centraal Station is het 10 minuten lopen naar De Après Skihut. Reis je met de metro (lijn D of E)? Stap uit bij metrostation Stadhuis. Reis je per tram (lijn 4, 7 of 25)? Stap uit bij halte Weena, vanaf deze haltes is het enkele minuten lopen.

Overige informatie:
– Wij schenken uitsluitend alcohol aan personen van 18 jaar en ouder.

Disclaimer:
De Après Skihut maakt beeldmateriaal voor promotiedoeleinden. Wil je niet op beeld? Je kunt dit aangeven met een sticker. Deze sticker is gratis verkrijgbaar bij de entree van De Après Skihut. Meer info? Check: http://bit.ly/disclaimersf.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Après Skihut

Stadhuisplein 29

3012AR Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen