Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Spiritueel Centrum Almere

Kemphaanstraat 1

1358 AD Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
GEANNULEERD. Zodra de Corona maatregelen zijn opgeheven zullen we deze beleving opnieuw inplannen.

Over dit evenement

Workshop helende stem

Elke dag gebruiken we onze stem, vaak zonder dat we erbij stilstaan. Terwijl het ons belangrijkste instrument is om onszelf uit te drukken en contact te maken met anderen. Door je bewust te worden van je stem ga je deze anders gebruiken. Vooral als je stem meer verbinding maakt met je lijf, krijgt deze een prettiger klank en een helende werking. Je krijgt meer contact met je gevoel en kunt zelfs oude vastgezette emoties vrijmaken en opruimen door de trillingen van je stem. In deze workshop doen we een eerste verkenning hoe jouw stem werkt en kun je ervaren hoe fijn het is om vrijer te klinken.

Verkenning

We beginnen de workshop met een verkenning van je stem. We doen opwarmingsoefeningen en onderzoeken hoe je je stem ontspannen kunt gebruiken, zowel bij het spreken, zingen als klanken maken. We verkennen de hoogte en diepte van je stem en doen oefeningen om de trillingen van je stem op allerlei plekken in je lichaam te ervaren.

Daarnaast ga je de helende kwaliteiten van je stem verkennen. In de workshop ga je ervaren hoe je met je stem naar emoties kunt klanken en geef je zowel jezelf als elkaar een helend klankbad. Tussendoor zingen we met elkaar helende liedjes.

Trek voor deze workshop kleding aan waarin je je prettig kunt bewegen.

Rob Poiesz

In mijn leven ben ik vooral geïnspireerd door muziek en bewustwording. Naast mijn werk als coach en trainer, ben ik al vele jaren bezig met het ontwikkelen van de stem, zowel bij mezelf als bij anderen. Ik heb in vele zanglessen en workshops een weg afgelegd om mijn ware stem te ontdekken en ontwikkelen. Het zingen hielp mij bij doorbraken in mijn gevoelsblokkades. En nog steeds blijft mijn stem in ontwikkeling en sta ik soms verrast wat er allemaal uit komt aan klank.

De helende stem workshop is voor mij een fijne combinatie van bewustwording en plezier hebben in het vrijmaken van de stem.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Spiritueel Centrum Almere

Kemphaanstraat 1

1358 AD Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen