Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Chateau Marquette

Marquettelaan 34

1968 JT Heemskerk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hello 2019, Hello Happiness

Creëer in één dag jouw ideale leven! Voor 2019 én daarna!

Na afloop van deze dag heb je inzicht in de 5 belangrijkste levensdoelen en heb je een persoonlijk Actieplan om ermee aan de slag te gaan en jouw ideale leven te realiseren. Dat wordt gemakkelijker als je zo'n scherp beeld hebt over hoe dat leven eruit ziet dat het je tegelijkertijd helpt om de stappen te zetten die daarvoor nodig zijn. Ook al zijn dat stappen die buiten je comfortzone liggen.

Deze dag is een investering in je leven. Wat is het jouw waard om nu eindelijk eens te gaan leven zoals je dat al heel lang wilt?

De investering is inclusief een heerlijk verblijf op de inspirerende locatie van Kasteel Heemskerk. Alleen die ambiance draagt al optimaal bij aan het dromen en creëren. Uiteraard zorgen we deze dag ook voor een heerlijke lunch, sapjes, hapjes en drankjes. Kortom: een verwendag als eerste stap naar een bijzonder leven.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Als je belangstelling hebt voor het evenement en toch nog goed wilt weten of het is wat je verwacht, stuur dan even een e-mail aan clara@thepassiontest.nu voor een gratis en vrijblijvend gesprek ter oriëntatie.

Wat is het restitutiebeleid?

Na aankoop is er geen annulering mogelijk. Wel is het mogelijk om het ticket over te dragen aan iemand anders MITS de naam en contactgegevens worden doorgegeven via e-mail clara@thepassiontest.nu

Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?

Nadat de naam van de vervanger per e-mail is doorgegeven, kan het ticket door die andere persoon gebruikt worden.

Wat is inbegrepen in de prijs?

Een compleet Passietestprogramma van Passietest tot en met persoonlijk actieplan, materialen, koffie, thee, water, lunch, sapjes, snacks en afsluitende 'borrel' met hapjes.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Chateau Marquette

Marquettelaan 34

1968 JT Heemskerk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen