Gratis

Hello Delft 2019!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Delft

Kerkstraat 3

2611 AA Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Registreer nu voor Hello Delft 2019!

Over dit evenement

Dinsdag 28 mei 2019 organiseert Delft Marketing de 1e editie van ’Hello Delft‘, dé dag waarbij u zelf toeristisch Delft gaat ontdekken, ervaren en beleven. Dit jaar staat het programma volledig in het teken van het themajaar Delft & de Gouden Eeuw.

U start de dag met speeddates met onze Delftse partners (10 minuten per date). Tijdens deze sessies leert u onze partners en het toeristisch aanbod in Delft kennen.

Daarna ontdekt u Delft. U krijgt een sneak preview van twee schilderijen van Pieter de Hooch in Museum Prinsenhof Delft. Deze schilderijen zijn onderdeel van de grote tentoonstelling “Pieter de Hooch in Delft. Uit de schaduw van Vermeer” die 11 oktober 2019 opent. De conservator van de tentoonstelling vertelt u alles over de Delftse periode van deze Hollandse Meester en wat u van de tentoonstelling mag verwachten. Ook bezoeken we de tentoonstelling “Glorious Delft Blue” waar Royal Delft de Delftsblauwe glorie en grandeur van de Gouden Eeuw in al zijn pracht presenteert. De dag sluiten we af met speciaal Gouden Eeuw-bier bij de Bierfabriek. Onze Delftse partners zijn tijdens het gehele programma aanwezig.

Registreert u zich nu gratis!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Delft

Kerkstraat 3

2611 AA Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen