Hello Radio Live: 'Dagboek van Bewust Leiderschap' van Jos Claessens

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Scheltema

9 Rokin

1012 KK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Veranderdeskundige Jos Claessens over ‘dagboek van bewust leiderschap’

Over dit evenement

Interactieve presentatie over bewust leiderschap

Jos Claessens vertelt over de bovenstroom en allesbepalende onderstroom in mens en organisatie. Een verhaal over strategie en uitvoering. Over bewust zijn, van jezelf en je omgeving. Over de balans tussen hoofd, hart en buik voor elk individu. Over resultaat- en mensgericht leiderschap voor elke organisatie. Bewust leiderschap is de eerste stap naar diversiteit, inclusie, zelfsturing en de participatiemaatschappij.

‘Dit dagboek is een wake-up call voor leiders.’ Lia Belilos, Commissaris Vanderlande, HR-leider. ‘De onzichtbare onderkant van de ijsberg herkenbaar gemaakt.’ Paul de Blot SJ, Hoogleraar Business Spiritualiteit, Business Universiteit Nyenrode. ‘Mijn hele MBA kwam voorbij: een aanrader voor (aankomende) managers en leiders.’ Joan Wassink, Directeur, Rabobank.

Over auteur, managementboek en -kaarten

Jos Claessens heeft haar sporen verdiend met turnarounds in de zakelijke dienstverlening. Door haar scherpe oog voor de bovenstroom en sterke antenne voor de onderstroom is zij expert in strategie-uitvoering, verandering en leiderschap. Jos helpt een verscheidenheid aan organisaties bij verandertrajecten en het oplossen van strategisch-operationele problemen, van start-up tot multinational en van profit tot non-profit.

Boek en kaarten zijn een unieke combinatie omdat ze over organisatie- en persoonsontwikkeling gaan. Bovendien is het boek samengevat in de managementkaarten. Het dagboek leest lekker weg en is herkenbaar voor iedereen, leidinggevend of niet. De kaarten geven de essentie weer en spreken door eenvoud in woord en beeld. Dit boek is ook vooraf bestelbaar via deze link

Beleef deze presentatie met dialoog. Wees welkom!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Scheltema

9 Rokin

1012 KK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen