Help! Ik ben gelukkig en doe niets

Venster Acties

Help! Ik ben gelukkig en doe niets

Kun je gelukkig zijn zonder daar iets voor te hoeven doen? Zonder workout met zweet op je voorhoofd of een bucketlist met 1000 things to do?

Door Linde ten Broek, Back2nature

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 22 mrt. 2023 14:00 - 15:30 CET

Locatie

Parktheater Eindhoven 50 Elzentlaan 5615 CN Eindhoven Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Kun je gelukkig zijn zonder daar iets voor te hoeven doen? Zonder workout met zweet op je voorhoofd en een bucketlist met 1000 things to do? Laat je meenemen in het verhaal van geluksambtenaar Linde ten Broek, die haar leven met dwingende deadlines en to do lijstjes als communicatieadviseur inruilde voor een dagelijkse dosis natuur als EcoNIDRA yogadocent, forest bathing guide en schrijver. Aan het einde ervaar je de verkwikkende diepe ontspanning van een EcoNIDRA yoga reis. Je hoeft geen yogakleding aan, of een matje mee te nemen. Dat hebben we al voor je geregeld.

Over de organisator

Georganiseerd door
Linde ten Broek, Back2nature

Linde ten Broek is Shinrin yoku gids, EcoNIDRA yogadocent en schrijver. Ze leert leiders hoe ze een bezield leven kunnen leiden door meer te rusten en de natuur in te gaan. Een leven waarin geluk en bezieling plek hebben. Met Soulstories vertelt ze verhalen voor bijzondere momenten en leert ze hoe je je verhaal vanuit je hart kunt vertellen. 

Uitverkocht