Gratis

Help me with: Talent in goede banen leiden

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Makro Netwerkplein

2000 Toermalijnring

3316 LC Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het Huis van de Vitaliteit is een initiatief van Hart-werk.Het is een samenwerking tussen een aantal professionals die als multidisciplinair team worden ingezet om mensen te ondersteunen bij het stimuleren van hun vitaliteit. De teamleden werken ieder vanuit hun eigen specialisme maar vullen elkaar aan wanneer een project dit vraagt.

De komende periode gaat het Netwerkplein samen met het huis van de vitaliteit een aantal workshops en events organiseren. Vanavond is Marijke Blom op het Netwerkplein.

“Talent in goede banen leiden”

  • Weet jij wat jouw talenten zijn?
  • Gebruik je jouw talenten?
  • Zet je ze op de juiste manier in?

Iedereen weet van zichzelf waar hij goed in is en de meeste mensen doen ook wat met deze eigenschappen. Maar heb je nog verborgen talenten en gebruik je deze optimaal?

De deelnemers krijgen een profiel analyse aangeboden. Hiermee wordt inzichtelijk hoe je onder meer jouw talenten succesvol kunt inzetten in de communicatie met anderen. Denk bijvoorbeeld aan: prospect gesprekken of bij onderhandelingen.

We gaan definiëren wat jouw talent is zodat je als ondernemer stappen kunt maken en jouw bedrijf kunt laten groeien op een manier die ècht bij jou en jouw talenten past.

Bij aanmelding krijg je een vragenlijst, deze moet uiterlijk 22 maart ingevuld retour zijn!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Makro Netwerkplein

2000 Toermalijnring

3316 LC Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen