Her Majesty

Her Majesty

Gepresenteerd door Bostheater Ommen
ALLE LEEFTIJDEN

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Artiesten

Her Majesty

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bostheater Ommen

Besthemerberg 1

7731 PB Ommen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Her Majesty komt 'traditiegetrouw' terug naar het Bostheater Ommen op zondag 28 juni 2020

Over dit evenement

Bostheater Ommen presenteert: Her Majesty

Welkom terug, Her Majesty! Met hun nieuwe voorstelling ‘Are You Ready For The Country?’ keert de band bijna traditiegetrouw weer terug naar het Bostheater en wel op zondag 28 juni 2020.

Na Déjà vu (2016) en Marrakesh Express (2018) is het nu tijd voor Are You Ready For The Country? Deze tour staat in het teken van de geschiedenis van de countryrock, country-elementen werden vanaf de jaren zestig door muzikanten toegevoegd aan hun muziek. De topmuzikanten van Her Majesty spelen onder meer werk van de pioniers, denk daarbij aan Bob Dylan, Gram Parsons en Gene Clark. Countryrockhelden van een decennium later, zoals The Band, Creedence Clearwater Revival en The Grateful Dead. En ook muziek van meer eigentijdse artiesten, denk daarbij aan Wilco en The Jayhawks.

De mensen die er in 2016 of 2018 bij waren weten het al, de samenzang van de band is van ongelofelijk hoge kwaliteit. Zo vindt ook de Volkskrant: “Samenzang van een bijna angstaanjagende perfectie.” Het belooft weer een avond vol mooie muziek te worden, ontdek het zelf in het Bostheater op 28 juni!

Omdat we dit graag samen met jullie willen delen zijn er Early Bird tickets voor € 22,50 tot uiterlijk 1 februari. Let wel: er is een beperkt aantal beschikbaar dus wees er op tijd bij. Op = Op. Daarna kosten de tickets € 25,- dus mis deze kans niet. Daarnaast is er een zeer beperkt aantal kindertickets beschikbaar voor € 6,50 (inclusief servicekosten) voor kinderen tot 14 jaar, het ticket is alleen geldig in combinatie met een Early Bird, Vriendenticket of Algemeen Toegangsbewijs.  Dus je komt dan samen naar het Bostheater, wel zo gezellig!

Restitutiebeleid

Alle kaartkopers hebben op 3 juni 2020 een e-mail ontvangen met informatie omtrent restitutie (kijk eventueel in je SPAM). Gedurende een periode van 30 dagen is het mogelijk om restitutie aan te vagen, dus tot en met 3 juli 2020. Hierna vervalt je recht op restitutie en gaan wij ervan uit dat we je in 2021 zien.

Update: Het heeft dus geen zin om nu nog restitutie aan te vragen. Deze worden niet meer verwerkt.

Afbeelding van Her Majesty
Delen met vrienden

Artiesten

Her Majesty

Datum en tijd

Locatie

Bostheater Ommen

Besthemerberg 1

7731 PB Ommen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen