€ 16

Herenboerendiner Helmond

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Trentstraat 2

2 Trentstraat

5741 ST Beek en Donk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Duurzaam, gezond en bovenal smakelijk eten produceren. Dat is Herenboeren! Naast produceren, mag er natuurlijk ook geconsumeerd worden.

Kom genieten zoals een échte Herenboer dat doet van een barbecue bereid met o.a. verse seizoensproducten in een prachtige omgeving.

Herenboeren Rijk van Dommel en Aa (regio Helmond) nodigt je uit voor een gezellige barbecue om te genieten van wat een Herenboerderij je te bieden heeft. Naast de fantastische seizoensproducten wordt je ook verwelkomd in een warme community van gelijkgestemden. Maak tijdens de barbecue kennis met andere (potentiële) Herenboeren en geniet van het vlees en de groentes (bijna allemaal) van Herenboerderij Wilhelminapark.

De barbecue is exclusief drank en niet geschikt voor kinderen. Bij slecht weer is het mogelijk om binnen te zitten.

Brabant is dit jaar benoemd tot de Europese Regio van de Gastronomie. In dit jaar zijn er tien initiatieven benoemd tot Brabantse keukens in het kader van We Are Food 2018. Aan Douwe Korting de eer om als Keukenchef van de maand september ‘Samen Voedsel Produceren’ het voedselinitiatief Herenboeren in de spotlights te zetten. Zijn doel: alle Brabanders participeren in een Herenboerderij niet ver van huis.

Gedurende de maand september kun je in vier regio’s kennis komen maken met het initiatief Herenboeren in de vorm van een informatieavond, thema-avond, picknick incl. rondleiding én een Herenboerendiner.

Voor de agenda en info per regio klik op de volgende links:De Herenboerenbarbecue wordt mede mogelijk gemaakt door We Are Food.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Trentstraat 2

2 Trentstraat

5741 ST Beek en Donk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen