€ 36,63

Herenboerendiner Tilburg

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Moerenburgseweg 2

2 Moerenburgseweg

5018 TC Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Duurzaam, gezond en bovenal smakelijk eten produceren. Dat is Herenboeren! Naast produceren, mag er natuurlijk ook geconsumeerd worden.

Kom genieten zoals een échte Herenboer dat doet van een driegangendiner bereid met o.a. verse seizoensproducten door The Wasted Chef in een prachtig weiland in Moerenburg. The Wasted Chef bereidt voor jou een heerlijk diner met veelal verse seizoensproducten van de bestaande Herenboerderij in Boxtel. The Wasted Chef hanteert een uniek concept waarbij minimal waste de leidraad is en het maximale uit topproducten wordt gehaald. Te midden van grazende schapen, dravende paarden en oeroude knotwilgen in een weiland in Moerenburg staan prachtig gedekte tafels klaar voor jullie. Voel je een ware Herenboer en geniet van wat het seizoen (en The Wasted Chef) je te bieden heeft.

De inloop is tussen 17:00u en 18:00u. Om 18:00u gaan we aan tafel! Voor de geïnteresseerden in het Herenboerenconcept zijn er ook heuse kartrekkers van de (nog in ontwikkeling zijnde) Herenboerderij in Tilburg aanwezig om jou te woord te staan. Tot dan!

Het Herenboerendiner vindt plaats in een weiland in Moerenburg en is een bestaand concept van Te Gekke Etentjes waar het 'Het Weilanddiner' wordt genoemd. Te Gekke Etentjes verzorgt o.a. diners en etentjes op bijzondere plekken zoals een weiland, een skatepark, een kerk een treinwagon en andere locaties waar je normaal niet uit eten kunt. Van Koreaans tot Italiaans, van buffet tot 6 gangen diner voor intiem groepje van 10 personen tot 250 personen. Te Gekke Etentjes creëert een 'eendags-restaurant' waar het beleven van die ene specifieke locatie centraal staat. Meer info vind je hier.

Het Herenboerendiner is een samenwerking van Te Gekke Etentjes, The Wasted Chef en Het Food Project en wordt mede mogelijk gemaakt door We Are Food.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Moerenburgseweg 2

2 Moerenburgseweg

5018 TC Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen