€ 10

Herfstcolleges voor professionals: van theorie naar praktijk!

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

THNK School of Creative Leadership

Keizersgracht 264

1016 EV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kom jij op je werk in aanraking met de thema's vooroordelen, discriminatie of antisemitische opmerkingen? Zou je graag met andere professionals kennis willen uitwisselen over hoe hiermee om te gaan? Kom dan naar de herfstcolleges van de Anne Frank Stichting!

De herfstcolleges voor professionals staan in het teken van omgaan met discriminatie. In de lezingen wordt een koppeling gemaakt tussen theorie en praktijk. De bijeenkomsten zijn interessant voor diverse professionals: docenten, jongerenwerkers, pabo-opbleiders, politiemedewerkers en gemeente personeel.

  • Tijdens de eerste bijeenkomst op 12 oktober 2017 zal Prof. Dr. Jelle Jolles (Universiteit Utrecth) een college geven over de mogelijkheden en onmogelijkheden van het tienerbrein.
  • Tijdens de tweede bijeenkomst op 19 oktober 2017 zal Dr. Jelle van Buuren (Universiteit Leiden) een college geven over complotdenken.
  • Tijdens de derde bijeenkomst op 26 oktober 2017 zal Dr. Peter Burgers (Universiteit Leiden) een college geven over nep nieuws.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

THNK School of Creative Leadership

Keizersgracht 264

1016 EV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen