Gratis

Herfstdegustatie 23-24 Oktober 2021

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Vitis Vin

18b Antoon Catriestraat

9031 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Meer dan 14 wijnbouwers uit alle uithoeken van Europa staan klaar om hun wijnen voor te stellen. Kom langs en laat je verrassen

Over dit evenement

Beste wijnliefhebbers,

Met veel enthousiasme nodigen we jullie graag uit op onze traditionele herfstdegustatie. Na een veel te lange scheiding staan onze wijnbouwers te poppelen om jullie te ontmoeten en hun nieuwste creaties te serveren.

De afgelopen maanden heeft het Vitis Vin-team niet stil gezeten en hebben we ons gamma verder verruimd en verfijnd, en dit met nog meer focus op biologische en vooral op biodynamische wijnbouw. Het zijn stuk voor stuk wijnbouwers met een hart voor het ecologische aspect van de wijnbouw. Hun wijnen bulken van de fraîcheur en zijn een ode aan hun terroir. We zijn dan ook trots en verheugd dat we enkele van deze nieuwkomers aan jullie kunnen voorstellen. Er is natuurlijk ook aandacht voor onze klassiekers, domeinen waarmee we doorheen de jaren een nauwe band hebben mee opgebouwd. Het zal trouwens een heel blij weerzien worden met hen. Meer dan 14 wijnbouwers presenteren met veel trots hun wijnen.

We kunnen jammer genoeg niet om Covid-19 heen. Na een grondige afweging hebben we geöpteerd om enkel toegang te verlenen met een Covid Safe Ticket. Je zal gevraagd worden een bewijs van inenting, recente genezing of resultaat van een sneltest voor te leggen.

Zo kan het event zo normaal mogelijk doorgaan en hoeft het mondmasker niet. We vinden het ook zeer belangrijk om jullie en de wijnbouwers een zo veilig mogelijke omgeving aan te bieden. Zodat jullie in een ontspannen sfeer optimaal kunnen genieten van een babbel met je favoriete wijnbouwer, en dit natuurlijk met een lekker glaasje erbij.

Omdat we echte foodies zijn hebben we uiteraard ook gedacht aan onze vaste partners die wat eten zullen voorzien. Brutus Pizza, Kaasmeester Callebaut en The Taste Company zijn ook van de partij samen met Potagers de Thomas.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Vitis Vin

18b Antoon Catriestraat

9031 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Organisator Vitis Vin

Organisator van Herfstdegustatie 23-24 Oktober 2021

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen