€ 48,99

Herken het persoonlijkheidstype en optimaliseer je behandeling

Venster Acties en details

€ 48,99

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Herken het persoonlijkheidstype van jouw cliënt en optimaliseer met dit inzicht je behandeling

Over dit evenement

“Ik vond het een heel interessante kennisdag. Informatie die mij veel over mijzelf heeft laten zien maar ook voor mijn persoonlijke en werk- omgeving heel toepasbaar is.”

Krijg écht inzicht in jouw cliënt

In deze Kennisdag geven Peter Paulissen en Sandra Happe je inzicht in de 9 verschillende persoonlijkheidstypes van jouw cliënten aan de hand van het Enneagram. Je herkent de aandachtspunten en de gevoeligheden van jouw cliënten en dat helpt je om klachten te kunnen herleiden vanuit de persoonlijkheid en je advies hierop aan te passen. Peter Paulissen leert je karaktereigenschappen te herkennen, maar ook specifieke voorkeuren, overtuigingen, emoties en gedragingen. Een persoon dat bijvoorbeeld vanuit zijn persoonlijkheidstype heel loyaal is, is gevoelig voor uitputting. Wanneer iemand onbewust doorslaat in zijn loyaliteit en met deze kwaliteit ander gedrag overcompenseert, ontstaat er een energielek. Dit energielek kan leiden tot uitputting van bijvoorbeeld de bijnieren en de schildklier. Met deze inzichten kun je jouw behandeling optimaliseren.

Ondersteuning met kruiden en nutriënten

Naast het bieden van inzicht in de verschillende persoonlijkheidstypes en gevoeligheden geven Peter Paulissen en Sandra Happe in deze Online Kennisdag ook handvatten voor behandelmogelijkheden. Zo laten zij zien hoe je jouw cliënten kunt helpen door ze inzicht te geven in hun valkuilen die voortkomen uit het doorslaan of het overcompenseren van karaktereigenschappen. Ook vanuit de orthomoleculaire invalshoek zijn er veel mogelijkheden om je cliënten te ondersteunen. Denk aan kruiden en nutriënten die helpen om rust of energie te geven en cliënten weer dichter bij hun persoonlijkheid te brengen. Maar denk ook aan nutriënten die de bijnieren of de schildklier ondersteunen op de momenten dat deze een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Orthomoleculaire ondersteuning

Productspecialist Sandra Happe neemt je op verschillende momenten tijdens de Online Kennisdag mee in de voedingssupplementen van AOV die passen bij de verschillende persoonlijkheidstypes. Aan de hand van praktische kennis en ervaringen geeft ze je handvatten die helpen om de producten effectief toe te passen in jouw praktijk.

“De integratie van de theorie, vanuit verschillende invalshoeken, goed en duidelijk weergegeven in combinatie met de supplementen”

“Een hele andere en hele interessante visie op het adviseren van voedingssupplementen”

Deelnamekosten

De deelnamekosten voor deze Online Kennisdag is 49,00 euro p.p., dit is inclusief btw.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Geen refunds

Organisator AOV

Organisator van Herken het persoonlijkheidstype en optimaliseer je behandeling

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen